• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een platformparadijs op onze kleurrijke Kirby: Triple Deluxe-website!


    15-04-2014


    Kirby's nieuwste avontuur op de systemen in de Nintendo 3DS-familie is niets minder dan een roze revolutie, en de ronde held moet opnieuw springen voor zijn leven! Kijk op de officiële Kirby: Triple Deluxe-website en kom meer te weten over de spetterende nieuwe verhaallijn, Kirby's oude en nieuwe kopieervaardigheden, en de geweldige minigames!

    Nadat King Dedede is ontvoerd, trekt Kirby naar het land Floralia om hem te redden. Onze roze held moet al zijn krachten en messcherpe reflexen gebruiken om de slechteriken te verslaan en King Dedede veilig thuis te brengen. Tegelijkertijd moet hij de achtergrond nauwlettend in de gaten houden...

    Op de officiële Kirby: Triple Deluxe-website vind je de laatste nieuwtjes over deze gloednieuwe game. Lees meer over de vier nieuwe kopieervaardigheden en over de Hypernova-kracht, waarmee Kirby vrijwel alles opslokt wat op zijn pad komt! Verzamel Stars, Sun Stones en andere voorwerpen, zoals retro-sleutelhangers die je via StreetPass kunt ruilen. Neem het op tegen je vrienden in Kirby Fighters, of werk aan je gevoel voor ritme in Dedede's Drum Dash. Eén ding is zeker: Kirby: Triple Deluxe staat garant voor eindeloos speelplezier!

    Kirby: Triple Deluxe zal vanaf 16 mei verkrijgbaar zijn in de winkel en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, exclusief voor de systemen in de Nintendo 3DS-familie.