• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontgrendel gratis aanvullende content in Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney


    23-04-2014

    Met deze gratis aanvullende content valt er nu nog meer te beleven in Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney voor systemen in de Nintendo 3DS-familie.

    In deze titel bundelen de beroemde puzzelaar professor Layton en de topadvocaat Phoenix Wright hun krachten om Maeve, een mysterieus meisje, te helpen. Hierbij worden ze vergezeld door hun assistenten, Luke Triton en Maya Fey. Wanneer ze zich in de eigenaardige stad Labyrinthia bevinden en ontdekken dat Maeve terecht staat voor hekserij, moeten de helden samenwerken om het mysterie van de stad te ontrafelen en Maeve's onschuld te bewijzen. Deze spannende mix van uitdagende puzzels en vurige rechtbanktaferelen vindt plaats in een raadselachtige stad waar magie echt bestaat!

    Tot september 2014 kun je elke week nieuwe content ontgrendelen in je spel op je Nintendo 3DS-systeem. Deze content bestaat uit een speciale episode of een speciale galerij. Episodes vinden plaats na het hoofdverhaal van het spel en bevatten uitdagende nieuwe puzzels, en galerijen bevatten ontwerpen met commentaar van de ontwikkelaars! Daarnaast wordt je nog getrakteerd op allerlei bijzondere illustraties van professor Layton en Phoenix Wright in elkaars tekenstijl!

    Nadat je het spel hebt uitgespeeld, kies je 'Bonuscontent' in het hoofdmenu, laad je je opgeslagen spel, en tik je vervolgens op 'Ontgrendelen' om de nieuwste content te ontgrendelen. Controleer regelmatig of er gratis updates beschikbaar zijn in het spel.

    Om meer over dit puzzelrijke avontuur te weten te komen, ga je naar de officiële website van Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney!

    Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney is nu beschikbaar voor systemen in de Nintendo 3DS-familie. Je vindt het spel in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop.