• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Limited Edition SteelBook software-bundels aangekondigd voor Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire


    28-08-2014

    28 augustus 2014 – Om te vieren dat Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire op 28 november verschijnen voor de Nintendo 3DS - en 2DS-systemen, maakt Nintendo vandaag bekend dat bij de lancering van dit nieuwe Pokémon-avontuur in de Hoenn-regio ook limited edition software-bundels verschijnen.


    Als speciaal verzamelobject voor de fans, lanceert Nintendo naast de spellen in hun gebruikelijke verpakking ook Pokémon Omega Ruby Limited Edition SteelBook™ en Pokémon Alpha Sapphire Limited Edition SteelBook™ software-bundels, waarbij de spellen zijn verpakt in limited edition metaalkleurige dozen, met Primal Groudon op de cover van Pokémon Omega Ruby en Primal Kyogre op de cover van Pokémon Alpha Sapphire. Deze twee krachtige Pokémon staan tegenover elkaar op het prachtige artwork dat de binnenkant van beide verpakkingen siert. De Pokémon Omega Ruby Limited Edition SteelBook en Pokémon Alpha Sapphire Limited Edition SteelBook software-bundels zijn binnenkort te reserveren bij de bekende gespecialiseerde game-winkels, zolang de voorraad strekt.

    Kijk regelmatig op http://www.pokemonrubysapphire.com/nl-nl/ voor meer nieuws en informatie over Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire in aanloop naar de lancering op 28 november.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl