• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Sluit je aan bij andere avonturiers in Fantasy Life, dat op 26 september uitkomt voor de Nintendo 3DS


    18-08-2014

    18 augustus 2014 – Verken de uitgestrekte open wereld van Reveria samen met vrienden, en deel je ontdekkingen via draadloze communicatie of online in Fantasy Life, het baanbrekende role-playing-avontuur van LEVEL-5 voor Nintendo 3DS- en 2DS-systemen dat vanaf 26 september verkrijgbaar is in Europa.

    De Link Mode is een online-communicatiefunctie die de speler krijgt door het Guild Office in de stad Castele te bezoeken. Wanneer deze functie is geactiveerd, kunnen spelers contact maken met vrienden die het spel tegelijkertijd spelen* om berichten en handige tips uit te wisselen. Om je vrienden op de hoogte te houden van je avonturen in het spel, bevat de Link Mode ook een notificatiestand die je vorderingen bijhoudt, en de prestaties van anderen toejuicht.

    Als onderdeel van de bredere coöperatieve functies, kunnen maximaal drie spelers via draadloze communicatie of online samen de wereld van Reveria verkennen. Wanneer spelers dit online doen, verschijnt er ook een chatvenster, zodat spelers met elkaar kunnen communiceren terwijl ze – bijvoorbeeld – op jacht gaan of speuren naar kostbare voorwerpen. Dus of je nu hulp nodig hebt om een krachtig monster te verslaan of op zoek bent naar iemand om bepaalde voorwerpen mee te ruilen via de Exchange Box in het spel, door samen te werken met vrienden verzamel je belangrijke ervaringspunten en voorwerpen die je verder helpen in je avontuur.

    Naast draadloze communicatie en online-functies ondersteunt het spel ook StreetPass, waardoor andere spelers in je spel kunnen verschijnen als bewoners van Reveria. Wanneer je met deze spelers vrienden wordt, kun je zelfs nieuwe voorwerpen ontvangen. Om de mooiste momenten in Reveria vast te leggen, kun je ook een Snapshots-functie ontgrendelen, waarmee je foto’s in het spel kunt maken door op de START-knop te drukken – nog een manier om je avonturen met anderen te delen!

    Bereid je voor op een episch avontuur in een enorme wereld met droge woestijnen, besneeuwde berghellingen, grotten vol piraten en meer in Fantasy Life, een RPG met dynamische levenssimulatie-elementen. Dit spel voor de Nintendo 3DS- en 2DS-systemen verschijnt op 26 september in Europa. Verken de wereld van Reveria samen met vrienden via draadloze communicatie en online, wissel notificaties uit via de Link Mode, of speel het spel alleen en op je eigen tempo.

    Voor meer informatie over Fantasy Life, kun je hier een nieuwe trailer bekijken.

    *Een draadloze internetverbinding en het accepteren van netwerkgerelateerde voorwaarden en privacybeleid is vereist.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl