• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Breng iedereen in je huiskamer aan het lachen met deze doldwaze Wii U-games voor meerdere spelers!


    05-12-2014

    Er is niks leukers dan tijdens de feestdagen samen met vrienden en familie van games te genieten. Of je huiskamer nu is gevuld met onervaren spelers of met ware game-experts, op de Wii U vind je voor iedereen wat leuks! Bekijk de websites van alle games om te zien wat ze te bieden hebben, en om meer te lezen over de multiplayerstanden en de controllers die je nodig hebt.

    Mario voor meerdere spelers

    Met Mario en zijn vrienden is pret verzekerd. Race, vecht en versla Bowser samen met je vrienden en familie!

    Mario Kart 8

    Ga achter het stuur zitten met Mario en zijn vrienden in razendsnelle races die zonder twijfel tot hilarische gesprekken zullen leiden! Je kunt met z'n vieren op één Wii U spelen, of je kunt met z'n tweeën online spelen om het op te nemen tegen racers van over de hele wereld!*

    Naar de website

    Super Smash Bros. for Wii U

    Vecht oude vetes uit (of begin een nieuwe) in deze vechtgame boordevol actie. Smash erop los met meer dan 40 bekende gamepersonages zoals Mario, PAC-MAN, Sonic the Hedgehog en vele anderen, of stort jezelf in de strijd met je Mii-personage! Je kunt deze game met z'n achten spelen, dus dit is de perfecte game als je met een grote groep bent!

    Naar de website

    SUPER MARIO 3D WORLD

    Als je liever met elkaar samenwerkt, maak dan een uitstapje naar Sprixieland! Deze game biedt eindeloos veel verbeelding en plezier! Maximaal vier spelers kunnen samenwerken om munten te verzamelen, de vlaggenstok te bereiken en Bowser te verslaan!

    Naar de website

    Favorieten voor de hele familie

    Als je op zoek bent naar games waar echt iedereen mee uit de voeten kan, kijk dan eens naar deze klassiekers.

    Wii Sports Club

    Deze game bevat vijf sporten, tennis, bowlen, boksen, honkbal en golf, waarmee plezier voor de hele familie gegarandeerd is. Dankzij de Wii-afstandsbediening Plus is elke slag en worp accurater dan ooit tevoren! Kersverse Wii U-bezitters kunnen alle sporten ook 24 uur lang gratis uitproberen!**

    Kom meer te weten

    TM_WiiU_JustDance2015.png

    Just Dance 2015

    Iedereen vindt het leuk om tijdens de feestdagen een dansje te wagen, dus nodig je vrienden en familie uit om helemaal los te gaan op meer dan 40 nummers. Geef het goede voorbeeld voor je achtergronddansers in de spelstand On Stage, of geef samen het ritme aan.

    Wii Party U

    Trek gekke bekken, dans rond de Wii U GamePad, vul flessen met water en speel nog veel meer knettergekke games in de spelstand Thuisparty, die je nergens anders tegenkomt. Zelfs als de tv door iemand anders wordt gebruikt, kun je verderspelen met unieke tafelgames: houd je Wii U GamePad met z'n tweeën vast om honkbal, voetbal of iets anders te spelen!

    Kom meer te weten

    Games waarin van alles kan gebeuren

    Het ene moment gooi je poppetjes naar een doelwit toe, dan speel je een onzichtbaar potje tennis op het strand, en vervolgens ga je op de loop voor twee waakhonden. Deze hilarische games zorgen voor de nodige verrassingen!

    Nintendo Land

    Speel teamattracties met maximaal vijf spelers, of probeer de competitieve attracties uit, waarbij één speler het met de Wii U GamePad opneemt tegen vier andere spelers in uitdagingen die het uiterste vergen van je verstand, reflexen en vermogen om vals te spelen!

    Naar de website

    Game & Wario

    Speel minigames met een snufje Wario: gooi Fronks op een zwevend eiland, speel een geniepige fruitdief of vat juist dieven in de kraag als agent, en kijk wie het beste gevoel voor ritme heeft in een danswedstrijd met je vingers! Het mooie aan deze game is dat je hem met z'n vijven op één Wii U GamePad kunt spelen. Iedereen kan dus meedoen!

    Naar de website

    Spin the Bottle: Bumpie's Party

    Zet de tv uit, ga in een kringetje rond de GamePad zitten en laat je meeslepen door deze waanzinnige game! Speel meer dan 20 knotsgekke minigames. Geef een slapende das aan elkaar door of dans samen een wals. Dit is onvoorspelbaar plezier voor maximaal acht spelers!

    Trailer

    Neem eens een kijkje op ons speciale portaal voor multiplayergames om nog meer games te zien die je samen met je vrienden kunt spelen, en bezoek onze bijgewerkte Wii U-website om meer games te zien die al uit zijn, of die in 2015 worden uitgebracht.

    *Om met meer mensen te spelen heb je een breedband-internetverbinding nodig.

    **Per Wii U-systeem is slechts één dagkaart beschikbaar. De proefperiode van 24 uur gaat in als de software voor het eerst wordt gespeeld. Internetverbinding is vereist tijdens het spelen om de daglicentie te kunnen gebruiken. Je moet hiervoor een Nintendo Network ID kopppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.