• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-sale: games van Shin’en Multimedia


    17-12-2014

    In de Nintendo eShop kun je nieuwe spellen, applicaties en andere content direct naar je Wii U of Nintendo 3DS downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

    Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de titels die nu in de aanbieding zijn.

    Vanaf 18 december 2014, 15:00 uur, tot 8 januari 2015, 23:59 uur, zijn alle games van Shin’en Multimedia in de aanbieding in de Nintendo eShop! Van speelhalshooters als Nano Assault Neo tot 3D-avonturen als Jett Rocket II: The Wrath of Taikai: er is meer dan genoeg keuze voor zowel liefhebbers van razendsnelle actie, als spelers die een ontspannen ervaring zoeken.

    Art of Balance voor de Wii U, de nieuwste game van Shin’en Multimedia, is ook in de aanbieding. Vanaf 18 december, 15:00 uur, kun je ook een gratis demo downloaden in de Nintendo eShop!* In deze uitdagende puzzelgame is de zwaartekracht je grootste tegenstander. Stapel voorzichtig blokken op elkaar om een stabiele toren te bouwen in meer dan 200 levels. Je kunt het ook opnemen tegen anderen in een spelstand met een split-screen, een unieke coöpstand voor vijf spelers en een onlinestand voor maximaal acht spelers!

    Als je meer wilt weten over Art of Balance, lees dan ons gesprek met de makers. Daarin vertelt Martin Sauter van Shin’en Multimedia over onder meer het verschijnen van de puzzelserie op de Wii U en de multiplayerstanden!

    In de aanbieding van 18-12-2014, 15:00 uur, tot 08-01-2015, 23:59 uur:

    Wii U

    Art of Balance (Wii U-downloadsoftware)

    Prijs: € 6,70 (was € 8,99)

    Je hebt een vaste hand en stalen zenuwen nodig om de 200 uitdagingen aan te kunnen in Art of Balance. Deze puzzelgame kun je nu downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U.

    Nano Assault Neo (Wii U-downloadsoftware)

    Prijs: € 7,49 (was € 9,99)

    De gehele nanokosmos wordt bedreigd door het dodelijke Nanostray-virus. Slechts één persoon kan dit gevaar stoppen - jij! Laat je krimpen tot microscopische proporties en ga de strijd aan met miljoenen dodelijke vijanden in Nano Assault Neo, beschikbaar als download in Nintendo eShop voor Wii U.

    Nintendo 3DS

    Art of Balance TOUCH! (Nintendo 3DS-downloadsoftware)

    Prijs: € 2,20 (was € 2,99)

    Pak je stylus en bouw een gebalanceerde stapel in deze puzzelgame! Art of Balance TOUCH! voor de Nintendo 3DS kun je niet zomaar wegleggen.

    Fun! Fun! Minigolf TOUCH! (Nintendo 3DS-downloadsoftware)

    Prijs: € 2,20 (was € 2,99)

    Speel minigolf met je Mii-personage en krijg nieuwe uitdagingen onder de knie in prachtige omgevingen op de Nintendo 3DS. FUN! FUN! Minigolf TOUCH! is het ultieme minigolfspel geschikt voor jong en oud.

    Jett Rocket II: The Wrath of Taikai (Nintendo 3DS-downloadsoftware)

    Prijs: € 6,70 (was € 8,99)

    Verken de thuisplaneet van de Power Plant Posse en zwengel je vertrouwde jetpack aan in dit spannende avontuur vol actie voor de Nintendo 3DS!

    Nano Assault EX (Nintendo 3DS-downloadsoftware)

    Prijs: € 7,49 (was € 9,99)

    Stop het dodelijke Nanostray-virus in Nano Assault EX. Geniet van een supersnelle shooter vol actie in een schitterend cellulair systeem dat in 3D van het scherm spat.

    De hier vermelde prijzen worden in de Nintendo eShop gebruikt en zijn inclusief btw.