• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: de tweede serie amiibo uit de Super Smash Bros. Collection


    19-12-2014

    Geef je gameplay een extra boost met amiibo: interactieve figuren die verrassende nieuwe mogelijkheden toevoegen aan je spellen en al je favoriete Nintendo-personages tot leven wekken! Houd een amiibo tegen het aanraakpunt op de Wii U GamePad aan terwijl je compatibele software gebruikt om verrassende nieuwe functies te ontdekken! Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot extra content in je spel, of ziet je amiibo tot leven komen als krachtige vechter!

    Er zijn nu zes nieuwe amiibo verkrijgbaar uit de Super Smash Bros. Collection: Luigi, Diddy Kong, Zelda, Little Mac, Pit en Captain Falcon. De komende maanden zullen nog vele andere figuren verschijnen, dus kies je favorieten en bouw je eigen unieke collectie op!

    De amiibo kun je nu al in diverse Wii U-titels gebruiken*, en in 2015 zullen nog meer ondersteunende games worden uitgebracht. Met sommige amiibo kun je speciale racepakken voor Mii-personages vrijspelen in Mario Kart 8 of krijg je toegang tot voorwerpen in Hyrule Warriors, terwijl spelers in Super Smash Bros. for Wii U een amiibo kunnen trainen om ermee te strijden als perfecte partner - of ultieme tegenstander! De amiibo werken op dit moment alleen met de Wii U maar later ook met de Nintendo 3DS en 2DS, via een accessoire dat is gepland voor een release in 2015. Informatie over Nintendo 3DS-software die amiibo ondersteunt, wordt in de toekomst bekendgemaakt.

    Ontdek de dingen die amiibo kunnen doen in ondersteunde software, en kijk welke amiibo verkrijgbaar zijn op onze officiële amiibo-website. De website is ook voorzien van een gloednieuw deel met veelgestelde vragen en meer informatie over het gebruik van amiibo.

    amiibo zijn nu verkrijgbaar in de winkel.

    *Om amiibo te kunnen gebruiken in games die amiibo ondersteunen, heb je mogelijk een software-update nodig. Mogelijk moet je ook een systeemupdate uitvoeren om amiibo te kunnen gebruiken.