• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De Wii U in de schijnwerpers: de Wii U GamePad


    24-02-2014

    Als je op zoek bent naar compleet nieuwe game-ervaringen die je nergens anders vindt, dan is de Wii U precies wat je nodig hebt. De Wii U biedt talloze innovatieve, spannende en unieke manieren om te spelen. De kern hiervan is, misschien niet geheel verrassend, de Wii U GamePad. De GamePad is meer dan alleen een controller voor de Wii U. Hij zit vol met functies waarmee een heel nieuwe wereld van game-mogelijkheden opengaat!

    Neem bijvoorbeeld het 6,2-inch touchscreen midden op de Wii U GamePad. Dankzij dit extra scherm kun je veel meerspelertitels op de Wii U niet op één scherm spelen, maar op twee. Hierdoor hoef je het scherm niet met elkaar te delen en zie je meer van de actie! Probeer bijvoorbeeld eens met meerdere spelers superschurken te vangen in LEGO Marvel Super Heroes. Je kunt ook genieten van de vele attracties in Nintendo Land, waar je unieke gameplay-ervaringen zult ontdekken die anders zijn wanneer je de GamePad gebruikt dan wanneer je een Wii-afstandsbediening gebruikt om op de tv te spelen.

    De GamePad biedt niet alleen voordelen als je met meerdere mensen speelt. Veel games voor één persoon maken optimaal gebruik van de GamePad en bieden mogelijkheden die je met andere controllers niet hebt. In The Legend of Zelda: The Wind Waker HD verandert de GamePad in een interactieve real-time kaart. Hiermee raak je niet verdwaald op de open zee of in donkere kerkers, en kun je voorwerpen verwisselen zonder dat je de game hoeft te pauzeren. In Pikmin 3 kun je gemakkelijk al je kleine plantenvriendjes in de gaten houden en groepen naar andere gebieden op de kaart sturen door het scherm aan te raken. In Wii Sports Club gebruik je de GamePad als een golf-tee, in ZombiU als een universele overlevingskit, en in Rayman Legends kun je er de wereld rechtstreeks mee beïnvloeden. Daarnaast kent de GamePad nog vele andere toepassingen.

    En natuurlijk kun je een heleboel Wii U-games ook zonder televisie spelen. Als de tv al gebruikt wordt, kun je nog steeds veel plezier beleven op je Wii U zonder iets te hoeven missen, door de actie naar het scherm van de GamePad te verplaatsen. Daarnaast kun je in Wii Party U in de spelstand GamePad-party ook nog eens verschillende minigames spelen waarvoor je alleen de GamePad gebruikt. De tv heb je dan helemaal niet nodig!

    Er zijn nog veel meer functies die allemaal zijn ontworpen om je gameplezier te maximaliseren. Het jagen op monsters in Monster Hunter 3 Ultimate wordt nog spannender doordat je met de ingebouwde microfoon met je vrienden kunt praten als je samen online speelt. In Wii Karaoke U by JOYSOUND kun je liedjes afspelen en meezingen met je favoriete hits, waarbij je de songtekst op de GamePad kunt lezen. Met behulp van de infraroodcommunicatie tussen een Fit Meter* en de GamePad kun je in Wii Fit U zien hoe veel je wandelt, hoe hoog je klimt en hoe veel calorieën je verbrandt. Hierdoor kun je perfect zien hoe veel je elke dag beweegt. Je kunt zelfs de bewegingssensoren gebruiken om rond te kijken in Wii Street U powered by Google en zo je blik op de wereld om je heen vergroten.

    En als je graag op het internet surft, is de Wii U GamePad ook precies wat je zoekt. Door het touchscreen aan te raken kun je heel eenvoudig je favoriete websites bekijken op het internet. Als je gezelschap hebt, kun je iedereen op de televisie laten zien wat je doet, of alles verborgen houden tot je gevonden hebt wat je zocht. Je kunt zelfs online video's op de tv streamen terwijl je op de GamePad naar de volgende video zoekt. Continu vermaak voor iedereen!

    De Wii U GamePad zit boordevol innovatieve functies, waardoor je games op een volledig nieuwe manier beleeft! Ontdek een breed aanbod aan games en meer op de officiële Wii U-website.

    *Voor de meerspelerstand zijn extra controllers nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar. Ook de Fit Meter is apart verkrijgbaar.