• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Extra minigames in Kirby: Triple Deluxe


    14-07-2014

    Kirby: Triple Deluxe is nu verkrijgbaar voor de Nintendo 2DS en 3DS! Dit levendige platformavontuur biedt driedubbel zoveel plezier dankzij de twee geweldige minigames Kirby Fighters en Dedede’s Drum Dash! Versla je vrienden of speel op het ritme van de muziek in de kleurrijke wereld van Kirby!

    Wist je al dat je drie extra minigames kunt vrijspelen in Kirby: Triple Deluxe? Dat klopt! Zelfs als je de verhaalstand hebt uitgespeeld, heeft onze roze held nog van alles te bieden!

    In The Arena kun je laten zien uit welk hout je bent gesneden door tien eindbazen uit de verhaalstand achter elkaar te verslaan! Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar tussen de gevechten door kun je je gezondheid aanvullen en nieuwe krachten verzamelen in speciale ruimtes. Dit is ook de uitgelezen plek om je verzameling sleutelhangers compleet te krijgen. Als je de laatste eindbaas hebt verslagen, krijg je toegang tot The True Arena! In die uitdaging neem je het op tegen alle eindbazen die je eerder zag, plus vier nieuwe vijanden. Laat niet met je sollen!

    Als je liever een nieuw avontuur beleeft, probeer dan Dededetour! om de verhaalstand opnieuw te spelen als King Dedede. Er zijn wel een paar dingen anders: op de eerste plaats vind je minder sterren en eten, maar je kunt wel warpholes gebruiken om vijanden te ontwijken en levels zo snel mogelijk uit te spelen. Ook kan King Dedede Kirby's beroemde kopieervaardigheden niet gebruiken. In plaats daarvan gebruikt hij een forse moker om korte metten te maken met de slechteriken.

    Bezoek de officiële Kirby: Triple Deluxe-website om meer te weten te komen over de game. Neem zodra je de verhaalstand hebt uitgespeeld een kijkje in het hoofdmenu om de extra minigames uit te proberen.

    Kirby: Triple Deluxe is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.