• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Je hebt niet veel tijd meer om een gratis Wii U-game in de wacht te slepen in onze bonusgame-actie voor Mario Kart 8!


    14-07-2014

    Sinds de release van Mario Kart 8 op 30 mei hebben Wii U-bezitters wereldwijd kunnen genieten van spannende races die de zwaartekracht trotseren, spectaculaire circuits, en races met maximaal twaalf spelers. Door de game vóór het einde van de maand juli bij Club Nintendo te registreren heb je recht op een gratis downloadversie van een andere Wii U-game, maar de tijd begint te dringen. Je kunt nog meedoen tot 31 juli, 23:59 uur (CET)! Lees de algemene voorwaarden op de website voor de bonusgame-actie voor Mario Kart 8.

    Omdat het lastig kiezen is uit zoveel geweldige games, geven we je meer informatie over de titels die je in de wacht kunt slepen. Zoek jij een game waar het hele gezin samen van kan genieten? Of juist een avontuur dat je in je eentje kunt beleven? Wij hebben hoe dan ook de geknipte game voor je!

    Onvergetelijke solo-avonturen

    Neem de leiding over een legertje plantachtige wezens op een mysterieuze planeet, zeil over de Great Sea om de almachtige Triforce te zoeken, of race als legendarische held door spectaculaire levels.

    TM_WiiU_Pikmin3.png

    Pikmin 3

    Op een vijandige planeet bestuur je een legertje plantachtige wezentjes die jou moeten beschermen in een unieke mix van actie en strategie. Deze Wii U-game biedt weelderige HD-graphics, unieke functies op de Wii U GamePad en een aantal verschillende spelstanden, waarin je onder meer via een split-screen met of tegen een vriend kunt spelen. Kortom, deze game biedt onverbloemde Pikmin-actie!

    Ontdek Pikmin 3

    TM_WiiU_TheLegendofZeldaTheWindWakerHD.png

    The Legend of Zelda: The Wind Waker HD

    Hijs de zeilen voor een enorm avontuur in The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, exclusief voor de Wii U. Beleef een klassiek Zelda-spel, compleet geremastered met prachtige graphics in 1080p-resolutie, gloednieuwe Miiverse-functies en nog veel meer toevoegingen.

    Ga naar de website

    TM_WiiU_SonicLostWorld.png

    Sonic Lost World

    Gewapend met razendsnelle bewegingen sprint Sonic naar de Wii U in deze avonturengame boordevol actie. Ren, spring en race door continu veranderende, spectaculaire levels, terwijl Sonic zijn dynamische bewegingen en verbeterde Colour Powers gebruikt, die je kent uit Sonic Colours.

    Meer informatie

    Mario-games voor meerdere spelers

    Als je na Mario Kart 8 zin hebt om samen met anderen nog meer van het Paddenstoelenrijk te zien, dan ben je hier aan het juiste adres! Werk samen om de vlaggenstok te bereiken en Peach' Kasteel van Bowser te bevrijden, of ga samen met Mario en Luigi voor goud tegen vrienden en familie.

    TM_WiiU_NewSuperMarioBrosU.png

    New Super Mario Bros. U

    Geniet van klassieke, side-scrolling Mario-actie in 2D, voor het eerst in haarscherp HD. Maximaal vijf spelers kunnen samen spelen en samenwerken om nieuwe gebieden te bereiken of nieuwe highscores of recordtijden te behalen.

    Naar de website

    TM_WiiU_MarioAndSonicattheOlympicWinterGamesSochi2014_nlNL.png

    Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Sotsji 2014

    Of je nu alleen speelt of met vrienden en familie, Mario & Sonic op de Olympische Winterspelen: Sotsji 2014 bevat een overvloed aan manieren om van het spel te genieten. Versla intimiderende eindbazen om de ultieme prijs in de wacht te slepen in de Confrontatie der Legenden, help je land om de ranglijsten te beklimmen in internationale duels of verzamel iedereen voor een unieke combinatie van sport en quizvragen in de Actie- & antwoordtocht!

    Kom meer te weten

    Oogverblindende actie

    Alle heldhaftige spelers die de uitdaging aan durven te gaan, kunnen hun borst natmaken voor spectaculaire gevechten en meeslepende gameplay. Werk online samen met andere jagers, of verzamel een enorm leger van onwaarschijnlijke superhelden in deze games die je op het puntje van je stoel laten zitten.

    TM_WiiU_MonsterHunter3Ultimate_v02.png

    Monster Hunter 3 Ultimate

    Poets je wapens op en verken een spectaculaire wereld vol dodelijke monsters in deze actie-RPG. In deze game ontdek je meer dan 200 missies en een enorme verscheidenheid aan wapens en harnassen. Met de multiplayerstand kun je je vrienden uitnodigen om deel te nemen aan de strijd.

    Lees meer

    TM_WiiU_TheWonderfull101.png

    The Wonderful 101

    Onze planeet wordt aangevallen, maar 100 machtige helden maken een vuist in deze Wii U-game vol actie! Spelers nemen de leiding over een enorm team helden die de vorm kunnen aannemen van een gigantische vuist of een enorm zwaard, en die samen de strijd aangaan om een buitenaardse invasie af te weren.

    Bezoek de website

    Plezier met je vrienden

    Ontdek unieke Wii U-games die je samen met anderen kunt spelen. Breng je vrienden en familie bijeen, en kijk wie de beste is!

    TM_WiiU_Nintendoland_PRERELEASE.png

    Nintendo Land

    Ga achter Mario aan, sluip door een spookhuis en ontdek nog veel meer in twaalf unieke attracties, die allemaal zijn gebaseerd op een populaire Nintendo-reeks. Sommige attracties kun je met maximaal vijf spelers beleven, waarbij je samen kunt werken of juist tegen elkaar kunt spelen. Hoe dan ook hoef je je nooit te vervelen in Nintendo Land!

    Ga naar Nintendo Land

    TM_WiiU_WiiPartyU.png

    Wii Party U

    Feest mee met Wii Party U! Speel met de GamePad of de Wii-afstandsbediening en neem het tegen elkaar op in minigames die speciaal zijn gemaakt om zonder de tv te spelen.

    Ontdek Wii Party U

    TM_WiiU_GameAndWario.jpg

    Game & Wario

    Leef je uit in zestien games waarin je GamePad op verschillende manieren moet kantelen, aanraken of draaien. Speel met z'n vijven in vier spellen voor meerdere spelers met maar één GamePad, of help je vrienden door aanwijzingen te roepen.

    Ontdek Game & Wario

    Denk eraan: je kunt een gratis downloadcode ontvangen voor een van deze games als je de pincode voor Mario Kart 8 vóór 31 juli 2014, 23:59 uur (CET) bij Club Nintendo registreert, dus je hebt niet heel veel tijd meer! Vergeet niet dat je je Wii U-systeem ook bij Club Nintendo kunt registreren, en dat je 1000 sterren kunt verdienen door een korte vragenlijst in te vullen.

    Ga voor de algemene voorwaarden en antwoorden op veelgestelde vragen naar de website voor de bonusgame-actie voor Mario Kart 8.

    Voor leden van Club Nintendo die jonger zijn dan 12 jaar is het niet mogelijk om een downloadcode te kiezen met de aanduiding 12 jaar en ouder.

    Afhankelijk van het Wii U-hardwarepakket dat je bezit en je gebruik ervan, heb je mogelijk een extra opslagmedium nodig om de software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over gegevensopslag op de Wii U.