• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels: Wii Sports Club


    11-07-2014

    Doe je warming-up voor Wii Sports Club voor de Wii U, dat nu verkrijgbaar is in de winkels! Of je nu je van uppercuts, backhands, strikes, homeruns of hole-in-ones houdt, in Wii Sports Club vind je ze allemaal.

    Met Wii Sports Club beleef je al je favoriete Wii Sports-evenementen op een nieuwe manier, met verbeterde spelstanden en functies die alleen beschikbaar zijn voor de Wii U. Het spel heeft meer diepgang, laat je online met anderen spelen* en biedt je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij clubs, allemaal terwijl je je in het zweet werkt met tennis, bowlen, golf, boksen en honkbal! Alle vijf de sporten zijn onder meer voorzien van een precieze besturing met Wii MotionPlus en leuke nieuwe uitdagingen.

    Hoe je plezier beleeft aan Wii Sports Club bepaal je zelf. In de winkelversie heb je onbeperkt toegang tot alle vijf de sporten. De game is al langere tijd verkrijgbaar als downloadsoftware in de Nintendo eShop op de Wii U, en biedt verschillende licenties voor een bepaalde tijd, zodat je zelf kunt bepalen hoe lang je een sport kunt spelen.

    Trek een sprintje naar onze officiële Wii Sports Club-website om meer te weten te komen over de beschikbare sporten en spelstanden, en om te kijken welke sport het beste bij jou past!

    Wii Sports Club is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadsoftware in de Nintendo eShop, exclusief op de Wii U.

    * Om met meer mensen te spelen heb je een internetverbinding nodig.

    Let op: voor deze software heb je een Wii-afstandsbediening Plus of een Wii-afstandsbediening met een Wii MotionPlus-accessoire nodig.