• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wii Sports Club: Honkbal en Boksen komen uit in de Nintendo eShop voor de Wii U op 27 juni


    04-06-2014

    4 juni 2014 – Of je nu wel of geen kei bent in de originele Wii Sports voor de Wii, er wacht je een frisse uitdaging bij de thuisplaat of in de boksring, want Honkbal en Boksen komen naar de Nintendo eShop op de Wii U. Tot nu toe kon je in Wii Sports Club al genieten van Tennis, Bowlen en Golf. Spelers die graag alle vijf de sporten op één disk in huis willen halen, zitten goed met de winkelversie van Wii Sports Club die vanaf 11 juli verkrijgbaar is. Deze verbeterde versie van Wii Sports biedt HD-beelden, een nieuwe en verbeterde besturing, online-spelmogelijkheden en Miiverse-community's.

    In november 2013 verschenen de eerste twee onderdelen van Wii Sports Club, Bowlen en Tennis, in de Nintendo eShop. Een maand later werden die sporten gevolgd door Golf. Spelers die beschikken over een breedband-internetverbinding, kunnen in deze nieuwe versies online tegen andere spelers strijden en deelnemen aan regionale clubklassementen, terwijl de integratie van Miiverse het mogelijk maakt om tijdens het spel handgeschreven berichten uit te wisselen – bijvoorbeeld om de tegenstander met zijn overwinning te feliciteren, of je eigen winst te vieren!

    In Honkbal kunnen spelers de Wii-afstandsbediening Plus gebruiken als een honkbalknuppel om intuïtief en nauwkeurig een beslissende homerun te slaan. De speler die de bal in het veld moet werpen, doet dit door de GamePad rechtop te houden, waarbij de actie in een eerstepersoonsperspectief wordt getoond. Om de slagman van de wijs te brengen, kun je verschillende soorten worpen kiezen, waarna je zelf de kracht en richting van je worp bepaalt. Als het de tegenstander lukt de bal te raken, moet je proberen de bal in het midden van de GamePad te houden, want misschien kun je hem op die manier vangen…

    In Boksen is het nu leuker en uitdagender dan ooit om ontwijkend en stotend de overwinning te behalen. Spelers houden nu in beide handen een Wii-afstandsbediening Plus voor nauwkeurigere verdedigende en aanvallende acties. Voordat je in de ring stapt om je regionale club online te vertegenwoordigen, kun je beter eerst je techniek oefenen in uitdagingen als Vlugge Vuisten, waarin spelers zo snel mogelijk de aangegeven stoten in de juiste volgorde moeten uitvoeren, en Rake Klappen, waarin spelers snel en nauwkeurig moeten toeslaan om de doelen te raken die in beeld verschijnen.

    Om de release van Honkbal en Boksen in de Nintendo eShop op 27 juni te vieren krijgen Wii U-bezitters die Wii Sports Club downloaden een proefperiode van 48 uur, waarin niet alleen deze twee sporten maar ook Bowlen, Tennis en Golf gratis kunnen worden gespeeld. Iedereen kan gebruikmaken van deze proefperiode, dus ook mensen die eerder al een gratis proefperiode van Wii Sports Club hebben gebruikt. Na afloop van de proefperiode kunnen spelers in de Nintendo eShop een daglicentie aanschaffen voor € 1,99* om alle beschikbare sporten voor een periode van 24 uur te spelen, of om zowel Boksen als Honkbal permanent aan te schaffen voor € 9,99.

    Er zijn binnenkort twee compleet verschillende sporten beschikbaar, want op 27 juni worden Honkbal en Boksen uitgebracht in de Nintendo eShop voor de Wii U. Wii Sports Club verschijnt op 11 juli ook als diskversie met alle vijf de sporten: Honkbal, Boksen, Tennis, Bowlen en Golf.

    *Alle aangegeven prijzen zijn inclusief btw.