• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Groei uit tot een gevreesde zeemacht met onze strategietips voor Steel Diver: Sub Wars!


    07-03-2014

    Heb jij het in je om een geweldige duikbootkapitein te worden? Ontdek het in Steel Diver: Sub Wars, dat nu beschikbaar is als gratis download* in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS. Speel achttien verschillende onderzeeërs vrij in de betaalde Premium-versie. Elk heeft zijn eigen unieke sterke en zwakke punten, zodat er voor elke speelstijl wat wils is. Trek ermee ten strijde in de zeven solomissies om je vaardigheden te perfectioneren. In de gratis versie klim je achter het roer van de eerste twee schepen en beproef je je talenten in twee missies, of neem je het op tegen andere spelers over de hele wereld in de 4-tegen-4 online en lokale multiplayer.

    Of je nu slag levert met het volledige arsenaal van de Premium-versie of de twee standaardonderzeeërs uit de gratis versie, in beide gevallen geldt: om als winnaar boven te komen drijven in de multiplayer, moet je over heel wat strategisch vernuft en stalen zenuwen beschikken. Dus zorg dat je jezelf bewapent met onze tactische tips, alvorens aan je volgende missie te beginnen.

    Leid je bemanning

    Een commandant is slechts zo sterk als zijn of haar bemanning. En als je met het juiste team ten strijde trekt, kan dat je kansen sterk verhogen. Door bemanningsleden aan je onderzeeër toe te wijzen, kun je de statistieken van je duikboot veranderen. Zo kun je het aantal torpedo's verhogen of het bereik van je sonar vergroten.

    Voordat je ze kunt rekruteren voor je team, moet je de bemanningsleden eerst zoeken en redden, dus raadpleeg het Crew-scherm voor aanwijzingen over hun locatie. Sommigen zijn te vinden in solomissies, terwijl je anderen eerst moet redden in online zeeslagen. Je kunt ze herkennen aan de paarse stippen op het scherm van je sonar. Zal het je lukken om alle 32 bemanningsleden te vinden?

    CI7_3DSDS_SteelDiverSubWars_Missions_SinkTheConvoy.png

    Als je er een hebt gered, moet je dat bemanningslid toewijzen aan je onderzeeër. Pas dan is het statistieke voordeel merkbaar. Maar denk eraan: de eerste twee onderzeeërs hebben slechts ruimte voor één of twee bemanningsleden, terwijl een aantal van de duikboten in de Premium-versie wel drie, vier of zelfs vijf scheepsmaten kan herbergen. Wat de bemanning betreft, kan het schip niet groot genoeg zijn!


    Tip: Als je bemanningsleden redt, wordt een deel van de gezondheid van je onderzeeër aangevuld!

    Vuur!

    Torpedo's zijn onmisbaar in onderwatergevechten, dus je kunt ze maar beter goed leren gebruiken. Door de A-knop ingedrukt te houden kun je inzoomen op je doelwit, waardoor je beter kunt richten. Maar er is meer voor nodig om een voltreffer te lanceren.

    3DSDS_SteelDiverSubWars_07_enGB.png

    De basisregel is dat je niet moet richten op de plek waar je tegenstander zich bevindt, maar waar die zich ogenblikken later zal bevinden. Torpedo's zijn trager dan kogels, dus je moet rekening houden met de richting en snelheid van je tegenstander. Aanvankelijk is dat behoorlijk lastig, maar na wat oefening zul je het doelwit met gemak weten te raken.

    Ook precisie is belangrijk. Hoewel elk deel van een onderzeeër kwetsbaar is, is de propeller zijn zwakke punt: als je de propeller weet te raken met een voltreffer, kun je een schip vaak met één schot tot zinken brengen. Dit is niet de makkelijkste tactiek om onder de knie te krijgen en ze werkt niet als jij en je vijand recht tegenover elkaar staan, maar gebruik je hersenen om achter je vijand te komen en vuur!

    Langeafstandstreffers brengen 50% extra schade toe, dus ga op zoek naar onderzeeërs met een A+-score voor torpedokracht: hun torpedo's komen het verst, waardoor het makkelijker wordt om je tegenstander op afstand te bestoken!

    Tip: Zwakkere torpedo's hebben een hogere vuursnelheid.

    Een goede verdediging

    Torpedo's vormen vanzelfsprekend je belangrijkste offensieve wapen, maar dat is nog lang niet alles. Met een welgemikt schot kun je een vijandelijke torpedo laten ontploffen, voordat deze inslaat. Als je onderzeeër een hogere herlaadsnelheid heeft dan die van je tegenstander, kun je het volgende schot zelfs eerder lossen dan je opponent om het tij te keren!

    Onderzeeërs die je vrijspeelt in de betaalde Premium-versie, hebben doorgaans hogere scores voor duurzaamheid, waardoor ze steviger zijn en meer schade kunnen incasseren alvorens te zinken. Als je eenmaal tot zinken bent gebracht, ben je uitgeschakeld, dus een sterkere onderzeeër kan het verschil betekenen tussen overwinning en verlies!

    Tip: Vanuit stilstand kun je snel naar de oppervlakte gaan en snel duiken. Gebruik deze truc om vijandelijke torpedo's te ontwijken!

    Essentiële statistieken

    Elke onderzeeër die je kunt vrijspelen, heeft zijn eigen unieke sterke en zwakke punten. Of je nu liever een snel schip hebt dat van korte afstand aanvalt, of een langzame krachtpatser die indrukwekkende langeafstandsschoten in huis heeft, er is altijd een schip dat op je speelstijl aansluit.

    Om de statistieken van alle achttien onderzeeërs te vergelijken die je in de betaalde Premium-versie kunt vrijspelen, maar ook voor meer informatie over de 4-tegen-4 online multiplayer, het aanpassen van onderzeeërs en meer, kun je terecht op de website van Steel Diver: Sub Wars.

    Steel Diver: Sub Wars is nu beschikbaar als download in de Nintendo eShop, alleen voor systemen in de Nintendo 3DS-familie.


    *Draadloze internetverbinding vereist. Vereist registratie van een Nintendo Network ID en aanvaarding van de Nintendo Network-overeenkomst en het Nintendo Network-privacybeleid.