• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo 3DS 3 jaar: dat moet gevierd worden!


    25-03-2014

    Let op: deze actie is reeds afgelopen. Deelname is niet meer mogelijk.

    Op 25 maart bestaat de Nintendo 3DS 3 jaar. De nieuwe draagbare spelcomputer die voor het eerst een 3D-beleving bood waar geen speciale bril voor nodig is, is in 3 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in veel Nederlandse huishoudens.

    Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een cadeau! Neem deel aan onze unieke wedstrijd en maak kans op één van de prachtige titels die de afgelopen 3 jaar voor Nintendo 3DS zijn verschenen.

    Wedstrijd

    Om de derde verjaardag van Nintendo 3DS te vieren stellen we 3 prijzen beschikbaar. Uit elk jaar kozen we één top titel die voor Nintendo 3DS is verschenen, en die jij kunt winnen!

    • Super Mario 3D Land (2011)
    • Kid Icarus: Uprising (2012)
    • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds (2013)

    Om kans te maken willen we graag weten wat jouw meest bijzondere moment was met Nintendo 3DS gedurende de afgelopen 3 jaar. Stuur jouw inzending uiterlijk zondag 30 maart 2014 naar prijsvraag@nintendo.nl, samen met je persoonlijke gegevens (volledige naam, leeftijd en e-mailadres). Vergeet niet te vermelden op welk spel jij het liefste kans wilt maken!

    Bekijk hier de deelnamevoorwaarden (PDF, 123 kB) . De winnaars worden maandag 31 maart via onze Facebook-pagina bekendgemaakt.

    Portable spelvermaak

    De Nintendo 3DS is je draagbare venster naar een wereld vol geweldige spellen en mogelijkheden.

    In 3 jaar tijd is de Nintendo 3DS niet alleen uitgebreid met een XL versie en een 2D model , er is ook een ruim aanbod aan unieke Nintendo 3DS games beschikbaar! Games waarin Mario en zijn vrienden het tegen elkaar opnemen op racebanen, waarin je met Luigi angstaanjagende spookhuizen verkent, het Epische Hyrule ontdekt, mysterieuze wildernissen vol Pokémon betreedt, en nog veel meer. De games zijn te ervaren in prachtig 3D op de Nintendo 3DS, maar ook speelbaar in 2D op de Nintendo 2DS. Om nog meer te genieten kun je je Nintendo 3DS -systeem met het internet verbinden. Wissel spelgegevens uit met spelers die je op straat passeert en speel online met ze, krijg toegang tot de Nintendo eShop (onze online winkel) en ontvang een selectie van demo's en video's.