• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Favorieten uit de Nintendo eShop vanaf 16 januari ook in de winkel verkrijgbaar


    26-11-2014

    26 november 2014 – Van het kraken van breinbrekende puzzels met beroemde Nintendo-personages tot het leiden van een voetbalteam naar roem en glorie: je beleeft het allemaal in drie populaire Nintendo eShop-spellen die op 16 januari verschijnen voor de Nintendo 2DS en 3DS. Mario and Donkey Kong: Minis on the Move + Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again* worden uitgebracht als bundel, terwijl Nintendo Pocket Football Club solo naar de winkels dribbelt.

    Mario and Donkey Kong: Minis on the Move + Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again bevatten samen maar liefst 280 puzzellevels, gesitueerd in een miniatuurwereld waar mechanische speelgoed-Mario’s voorbij tal van spannende uitdagingen geloodst moeten worden. Beide spellen geven je ook nog eens de kans om je eigen levels te maken en te delen met vrienden, waardoor puzzelliefhebbers hier nog langer zoet mee zijn! De verpakking van deze aanbieding bevat twee downloadcodes in plaats van Game Cards, wat betekent dat gebruikers de spellen in de Nintendo eShop moeten downloaden om hun puzzelavonturen te beginnen.

    In Nintendo Pocket Football Club moet je de actie op het veld aansturen en belangrijke transfers regelen in de vergaderkamer om je eigen voetbalteam te managen, van de laagste divisies tot het wereldpodium. Verzamel trainingskaarten om de eigenschappen van je spelers te verbeteren, vorm je eigen teamopstellingen, en verander het tenue en embleem van je team – jij bent tenslotte de baas! Ook bij deze aanbieding geldt dat de winkelverpakking geen Game Card maar een downloadcode bevat, wat betekent dat gebruikers het spel in de Nintendo eShop moeten downloaden om hun carrière als voetbalmanager te beginnen.

    Laurent Fischer, Managing Director European Marketing & PR van Nintendo of Europe, zegt: "De Nintendo eShop biedt momenteel een schat aan populaire, alleen downloadbare, exclusieve spellen, zoals die van de Mario vs. Donkey-serie en Nintendo Pocket Football Club. Door dergelijke titels ook via winkels aan te bieden, mikken we op een breder publiek van Nintendo 3DS-gebruikers. Consumenten die de Nintendo eShop misschien niet zo regelmatig bezoeken, krijgen zo de kans van een breder aanbod in spellen te genieten."

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    *Mario vs. Donkey Kong: Minis March Again is een Nintendo DSiWare-spel dat oorspronkelijk verscheen voor de Nintendo DSi en nu verkrijgbaar is in de Nintendo eShop voor de Nintendo 2DS en 3DS.