• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire


    28-11-2014

    Beleef een tijdloos avontuur in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS! Ontdek een mysterieus en uitgestrekt land, ga op jacht naar nieuwe Pokémon en aanschouw gloednieuwe transformaties in deze epische RPG's.

    Deze nieuwe bewerkingen van Pokémon Ruby Version and Pokémon Sapphire Version bevatten exclusieve, nieuwe content en verbeterde graphics. Ga als jonge Pokémon-trainer op avontuur in de prachtige Hoenn-regio. Vang en train Pokémon, en bind de strijd aan met andere Pokémon-trainers. Wie weet word jij wel kampioen!

    Als je geluk hebt, dan zie je misschien wel nieuwe Mega Evolutions voor je Pokémon. De legendarische Pokémon Groudon en Kyogre kunnen zelfs nieuwe transformaties ondergaan, die Primal Reversions worden genoemd!

    Naast de klassieke reismogelijkheden, kun je nu ook door de lucht suizen om in Hoenn van A naar B te reizen. Gebruik je Pokédex om de gegevens van honderden Pokémon te verzamelen, laat ze groeien met het Pokémon-Amie-systeem, en gebruik ze vervolgens in Pokémon Contest Spectaculars om te zien wie de beste is.

    Beleef dit avontuur ook online. Vecht en ruil Pokémon met vrienden via Local Play of het internet, maak en deel een geheime basis, en zoek andere spelers die je op je tocht kunnen helpen.

    Vanaf vandaag zijn er ook twee nieuwe Nintendo 2DS-bundels verkrijgbaar:

    Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT + Pokémon Omega Ruby: een Nintendo 2DS ROOD TRANSPARANT plus een exemplaar van Pokémon Omega Ruby dat is voorgeïnstalleerd op een geheugenkaart van 4 GB.

    Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT + Pokémon Alpha Sapphire: een Nintendo 2DS BLAUW TRANSPARANT plus een exemplaar van Pokémon Alpha Sapphire dat is voorgeïnstalleerd op een geheugenkaart van 4 GB.

    Ontdek wat je te wachten staat in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire op de officiële website via www.pokemonrubysapphire.com/nl-nl/.

    Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zijn nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exlusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.