• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek Paradiso op onze gloednieuwe Bayonetta 2-website


    22-10-2014

    De flamboyante heks staat op het punt om haar eerste avontuur op de Wii U te beleven, want Bayonetta 2 wordt op 24 oktober in Europa uitgebracht. Er is geen betere manier om deze nieuwe actiegame van PlatinumGames te ontdekken dan via onze gloednieuwe Bayonetta 2-website.

    Onder 'Actie' kun je kennismaken met de explosieve knokpartijen die voortvloeien uit Witch Time, Torture Attacks en de spiksplinternieuwe Umbran Climax. Daarmee kun je de engelen en demonen die je tegenkomt tussen Paradiso en Inferno, voorgoed uit de weg ruimen. Klik op 'Verhaal' om de onvergetelijke personages te ontmoeten die je tegenkomt in de verhaalstand, en kijk daarna op de pagina 'Op de Wii U'. Daar zie je hoe de unieke functies van de Wii U bijdragen tot een weergaloze Climax Action-ervaring. Je kunt ook de Bayonetta 2 Special Edition bekijken. In dat pakket zit zowel Bayonetta 2 als de eerste Bayonetta-game, die speciaal voor de Wii U is uitgebreid met nieuwe functies en cosplay-kostuums.

    Het Britse tijdschrift EDGE heeft Bayonetta 2 een score van 10/10 gegeven, en noemt de game "een meesterwerk qua vechtstijl, variëteit en de balans tussen laagdrempeligheid en diepgang." Je kunt de game vóór de release zelf uitproberen, want je kunt nu een gratis demo downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U.

    Verken Paradiso vandaag nog op de officiële Bayonetta 2-website.

    Bayonetta 2 komt op 24 oktober uit voor de Wii U. Je vindt de game in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop.