• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vanaf vandaag in de winkels en de Nintendo eShop: Bayonetta 2


    24-10-2014

    De Umbra Witch maakt vandaag haar debuut op de Wii U, want Bayonetta 2 is uit in Europa. Dankzij de explosieve actie, de gloednieuwe stand Tag Climax, cosplay-kostuums met een Nintendo-thema en een heleboel andere content, zit deze game boordevol adembenemend spektakel, weergaloze gevechten en ongelooflijke Climax Action.

    Er is geen betere plek om deze nieuwe actiegame te leren kennen dan onze Bayonetta 2-website. Ontmoet de onvergetelijke personages die je tegenkomt in de verhaalstand, en kijk daarna op de pagina 'Op de Wii U'. Daar zie je hoe de unieke functies van de Wii U bijdragen tot een weergaloze Climax Action-ervaring. Je kunt ook de Bayonetta 2 Special Edition bekijken. In dat pakket zit zowel Bayonetta 2 als de eerste Bayonetta-game, die speciaal voor de Wii U is uitgebreid met nieuwe functies en cosplay-kostuums.

    Ontdek hoe het allemaal begon in het eerste deel van deze serie. Er zijn twee manieren om de game te krijgen. De Bayonetta 2 Special Edition bevat de diskversie van de eerste Bayonetta-game, en je vindt een downloadversie van het spel in de Nintendo eShop. Als je Bayonetta of Bayonetta 2 in de Nintendo eShop koopt, krijg je korting op de andere game. Perfect als je je games liever downloadt.*

    Stort je met volle overgave in het gevecht in Bayonetta 2, dat vanaf vandaag in heel Europa verkrijgbaar is. Ga naar de officiële Bayonetta 2-website om te zien welke actie deze game te bieden heeft.

    Bayonetta 2 is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    *Deze aanbieding geldt alleen als je beide games in de Nintendo eShop koopt op dezelfde Wii U.