• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Lees meer over de uitdagingen en spelstanden van Hyrule Warriors op onze bijgewerkte spelpagina!


    02-09-2014

    Hyrule’s sterkste krijgers stormen naar de velden van Hyrule Warriors, voor de strijd die 19 september losbarst op de Wii U! Ga naar onze Hyrule Warriors-spelpagina om je voor te bereiden op de komende, epische gevechten. Hier leer je meer over de spectaculaire actie, leer je de spelstanden kennen, en zie je welke bondgenoten en vijanden samen met jou het slagveld zullen betreden.

    Hyrule Warriors combineert het universum van de Legend of Zelda-serie met de over-de-top actie uit Koei Tecmo's Dynasty Warriors-serie. Speel met Link, Impa en andere beroemdheden uit de Zelda-serie, inclusief vele personages die nooit eerder speelbaar waren. Gebruik krachtige speciale technieken en bekende voorwerpen om complete legioenen te verslaan. Maar het gaat niet alleen om het verslaan van de slechteriken, je moet ook de totale strijd overzien en in de hand houden. Alleen door tactisch te denken en missies op de meest efficiënte manier te voltooien, kun je Hyrule redden!

    Je kunt in elke spelstand de vijandelijke legers in je eentje of samenwerkend met een vriend bestrijden. Wanneer je met z'n tweeën speelt, kan één speler de tv gebruiken, terwijl de ander het scherm van de Wii U GamePad gebruikt. Of je nu het verhaal volgt in de Legend Mode, voltooide missies opnieuw speelt met vrijgespeelde personages in Free Mode of de plattegrond van de allereerste Zelda verkent in de unieke Adventure Mode, je zult alles op alles moeten zetten om Hyrule te redden!

    Ga naar de Hyrule Warriors-spelpagina en bereid je voor op de strijd! Voor spelers die graag de laatste modetrends uit Hyrule volgen, verschijnt de Hyrule Warriors Limited Edition-softwarebundel, bestaande uit een exemplaar van Hyrule Warriors en, als Collector's Item, een halsdoek zoals Link die in het spel draagt. Hyrule Warriors is verkrijgbaar vanaf 19 september*, exclusief voor Wii U.

    In de aanloop naar de lancering van Hyrule Warriors, zullen vanaf 4 september vele toptitels uit de Legend of Zelda-serie met korting verkrijgbaar zijn in de Nintendo eShop van Wii U en Nintendo 3DS en 2DS. Klik hier voor meer informatie over de Legend of Zelda-aanbiedingen in de Nintendo eShop!

    Als je Hyrule Warriors bij Club Nintendo registreert tussen 10:00 uur op 19 september 2014 en 23:59 op 17 oktober 2014, kun je een downloadcode ontvangen voor de kostuumset 'Demon King', bestaande uit twee aanvullende kostuums voor Ganondorf uit The Legend of Zelda: Ocarina of Time en The Legend of Zelda: Twilight Princess. Kijk op de banner in je Club Nintendo account en ontdek hoe je de gratis downloadcode kunt aanvragen en ontvangen op of voor 17 november 2014. Als je ervoor kiest om de downloadbare versie van Hyrule Warriors in de Nintendo eShop op je Wii U aan te schaffen, dan moet je er voor zorgen dat je je Wii-systeem eerst registreert op je Club Nintendo account**, en na de aanschaf inloggen bij Club Nintendo.

    Hyrule Warriors is vanaf 19 september verkrijgbaar in de winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, exclusief voor Wii U.

    *Beschikbaar bij voorafbestelling of zolang de voorraad strekt. Alleen bij deelnemende winkels.