• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel en de Nintendo eShop: Let’s learn English with Biff, Chip & Kipper


    12-09-2014

    Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper is een serie die kinderen helpt klanken en letters te oefenen, en is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Nintendo 2DS en 3DS.

    Deze softwareserie is speciaal ontwikkeld om gebruikt te worden door jonge kinderen, samen met hun ouders of voogden. Met de software kunnen je kinderen hun Engelse woordenschat uitbreiden door middel van leuke lees-, schrijf- en spreekoefeningen.

    Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper is gebaseerd op de Oxford Reading Tree-reeks genaamd Floppy’s Phonics. Deze boeken gebruiken de synthetic phonics-methode om kinderen kennis te laten maken met alle klanken van de Engelse taal. In de serie staan de geliefde personages Biff, Chip en Kipper centraal, evenals de hond Floppy. Miljoenen kinderen hebben leren lezen met Biff, Chip en Kipper. Ongeveer vier op de vijf scholen in het Verenigd Koninkrijk gebruiken de serie, die in totaal in 138 landen wordt gebruikt. Dankzij de grappige en intuïtieve functies van de Nintendo 2DS en 3DS is de serie interactiever dan ooit tevoren!

    De softwareserie bestaat uit drie delen. In elk deel worden verschillende leesniveaus behandeld, zodat je kind letters en klanken op een gemakkelijke en natuurlijke manier kan ontdekken, zonder aan uitdaging in te boeten. Elk deel bevat bovendien meer oefeningen dan 30 tekstboeken van Oxford Reading Tree bij elkaar!

    Ga naar de officiële website van Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper om meer te weten te komen over de software, en om de handige gids voor ouders (PDF) te downloaden. Daarin vind je informatie en advies om deze educatieve serie voor de Nintendo 2DS en 3DS optimaal te gebruiken.

    Let’s Learn English with Biff, Chip & Kipper is nu verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.