• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Betreed een prachtige wereld van klei op de website van Kirby and the Rainbow Paintbrush!


    27-04-2015

    Alle kleuren zijn verdwenen uit Dream Land in Kirby and the Rainbow Paintbrush, dat op 8 mei wordt uitgebracht voor de Wii U! Verken een prachtige wereld van klei in een kleurrijk platformavontuur en gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om regenboogtouwen te tekenen waar Kirby overheen kan rollen. Kom meer te weten over de game op onze officiële website van Kirby and the Rainbow Paintbrush!

    Gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om Kirby door een levendig avontuur te loodsen en van Dream Land opnieuw het kleurrijke paradijs te maken dat het ooit was. Teken een regenboogtouw en kijk hoe Kirby over het touw rolt in de richting waarin je het hebt getekend! Je kunt regenboogtouwen ook gebruiken om valstrikken en vijanden tegen te houden, en als je een lus tekent, krijgt Kirby extra vaart. De roze held kan ook in een aantal voertuigen veranderen, zoals een tank en een raket, waarna je de regenboogtouwen op een unieke manier kunt gebruiken!

    De speler met de Wii U GamePad bestuurt Kirby en tekent regenboogtouwen. Daarnaast kunnen maximaal drie extra spelers meedoen door in de huid te kruipen van Waddle Dees. Zij kunnen spelen met Wii-afstandsbedieningen of Wii U-controllers Pro, en kunnen instappen en ophouden wanneer ze willen. Waddle Dees kunnen langs regenboogtouwen rennen, voorwerpen verzamelen, vijanden aanvallen en Kirby oppikken als hij hulp nodig heeft.

    Maak kennis met de kleurrijke cast, lees hoe je kunt spelen, bekijk alle bonussen die je kunt verzamelen en ontdek hoe je amiibo in deze game kunt gebruiken op onze officiële website van Kirby and the Rainbow Paintbrush!

    Kirby and the Rainbow Paintbrush is vanaf 8 mei verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.