• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop: Pokémon Rumble World


    08-04-2015

    Zet je schrap voor een razendspannend avontuur met Toy Pokémon, in Pokémon Rumble World. De game is compatibel met de verschillende Nintendo 3DS-systemen en verkrijgbaar in de Nintendo eShop. In deze actierijke titel vecht je je een weg door allerlei gebieden, en verken je het Kingdom of Toys in de gedaante van je Mii-personage, om meer dan 700 Toy Pokémon te verzamelen!

    Gebruik luchtballonnen om naar verschillende gebieden te reizen, en neem het met speelgoed uit je eigen verzameling in realtime gevechten op tegen horden wilde Toy Pokémon, met aan het eind van elk level een reusachtige eindbaas die niet met zich laat sollen! Een druk op de knop is genoeg om aan te vallen, waarbij elke Pokémon beschikt over twee verschillende acties. Je kunt de Toy Pokémon uit je verzameling op elk moment wisselen, dus gebruik Pokémon-typen die een voordeel hebben over andere Toy Pokémon om je tegenstanders te verslaan! Bepaalde Toy Pokémon die je hebt verslagen, kun je toevoegen aan je verzameling. Op die manieer heb je Toy Pokémon voor elke denkbare situatie!

    Je kunt gratis aan Pokémon Rumble World beginnen, en de game uitbreiden met aankopen in het spel. Met Poké Diamonds kun je nieuwe heteluchtballonnen kopen. Zo kun je de ver weg gelegen gebieden bereiken, waar je nieuwe soorten Toy Pokémon in het wild tegenkomt. Poké Diamonds kunnen worden gebruikt om onderdelen van de game te ontgrendelen, en helpen je tijdens het spelen ook op andere manieren. Je ontvangt Poké Diamonds door bepaalde levels uit te spelen en krijgt ze zelfs via StreetPass. Je kunt ze ook kopen in een winkel in je dorp, met het tegoed dat je hebt voor de Nintendo eShop.

    Ontdek het speelgoedrijk en spoor zo veel mogelijk Toy Pokémon op in Pokémon Rumble World!

    Je kunt Pokémon Rumble World nu downloaden in de Nintendo eShop, exclusief op de Nintendo 3DS.