• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk Animal Crossing: Happy Home Designer op onze previewsite!


    18-08-2015

    Animal Crossing: Happy Home Designer verschijnt op 2 oktober voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, maar vóór die tijd kun je op onze website al een indruk krijgen van wat je allemaal te wachten staat!

    In Animal Crossing: Happy Home Designer creëer je droomhuizen, mooie tuintjes en een levendig dorpsplein voor je Animal Crossing-vrienden! Zoek uit in wat voor huis je dierenvriendjes zich het prettigst voelen, en maak vervolgens het huis van hun dromen, van binnen én van buiten. Luister naar hun wensen, kies een stijl en zet de puntjes op de i met de perfecte meubels en accessoires. Zo maak je knusse woningen voor iedereen! Je kunt het dorpsplein ontwerpen door winkels, scholen en andere gebouwen te construeren. En met Animal Crossing-amiibo kun je huizen ontwerpen voor je favoriete Animal Crossing-personages, of ze uitnodigen in huizen die je al hebt ingericht!

    Behalve de game, Animal Crossing: Happy Home Designer, die vanaf 2 oktober verkrijgbaar is in de winkel en Nintendo eShop, verschijnen er bij de lancering* ook verschillende bundels, én Serie 1 van een compleet nieuwe serie verzamelbare amiibo-kaarten met Animal Crossing als thema. Dus of je nu wel of niet in het bezit bent van een Nintendo 3DS-systeem, er is voor ieder wat wils!

    Op onze officiële Animal Crossing: Happy Home Designer-site kun je nu al een kijkje nemen naar de game en de verschillende versies die je kunt kopen. Houd je ogen open voor updates, met binnenkort meer informatie over de ontwerpmogelijkheden, delen en amiibo!

    Animal Crossing: Happy Home Designer is vanaf 2 oktober verkrijgbaar in de winkel, en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dezelfde dag verschijnt Serie 1 van de amiibo-kaarten met Animal Crossing als thema, de NFC-lezer/-schrijver voor de Nintendo 3DS en verschillende hardwarebundels: New Nintendo 3DS + Animal Crossing: Happy Home Designer Pack, New Nintendo 3DS XL Animal Crossing: Happy Home Designer Edition en Animal Crossing: Happy Home Designer + NFC-lezer/-schrijver Pack. Verder zijn er vanaf 2 oktober drie nieuwe Animal Crossing New Nintendo 3DS-covers beschikbaar, net als een verzamelalbum voor de amiibo-kaarten met Animal Crossing als thema.

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.