• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek hoe je de ultieme gevechtsrobot kunt samenstellen op onze Little Battlers eXperience-site!


    27-08-2015

    Verzamel, bouw en strijd met je eigen miniatuurrobots in Little Battlers eXperience, een futuristische RPG met realtimegevechten voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op onze nieuwe spelpagina van Little Battlers eXperience vind je meer informatie over de diepgravende aanpassingen die je kunt maken, de gevechten vol spetterende actie, het verhaal en nog véél meer!

    Creëer je eigen LBX, een aanpasbare miniatuurrobot, uit meer dan 4000 unieke onderdelen. Met elk onderdeel verander je niet alleen de uitstraling, maar ook de prestaties en vaardigheden van je LBX! Verzamel meer dan 130 verschillende pantsersets of combineer onderdelen om de ultieme gevechtsrobot te bouwen! Hoe bouw jij de jouwe?

    Als je eenmaal tevreden bent over je LBX, kun je hun vaardigheden op de proef stellen in gevechten die overlopen van de actie! Gebruik je LBX om de kwaadaardige organisatie New Dawn Raiders te verslaan. Of probeer je vrienden te verslaan via lokale draadloze communicatie, in multiplayer-gevechten voor maximaal zes spelers.

    Leer hoe je je robot kunt aanpassen en in de Battlescape-arena's als overwinnaar uit de strijd kunt komen op onze vernieuwde Little Battlers eXperience-site! Binnenkort vind je er ook meer informatie over aanvullende content, zoals codes waarmee je in de game exclusieve modellen en onderdelen kunt vrijspelen.

    Little Battlers eXperience is vanaf 4 september verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.