• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu kun jij Pokémon Ruilkaartillustrator worden!


    16-02-2015

    The Pokémon Company International nodigt fans van Pokémon en illustrators in de dop uit om via Miiverse mee te doen aan de internationale Tekenwedstrijd van de Pokémon Art Academy. Pokémon Art Academy is alleen beschikbaar op de Nintendo 2DS en Nintendo 3DS en biedt aankomende Pokémon-tekenaars 40 lessen aan waarin ze leren hoe ze populaire Pokémon kunnen schilderen, schetsen en tekenen.

    De leerlingen van de Pokémon Art Academy leren illustratievaardigheden die ze kunnen verwezenlijken op een echt schildersdoek of kunnen delen in de vorm van digitale meesterwerken waarvan de hele wereld kan genieten. Nu kunnen deze toekomstige kunstenaars via Miiverse meedoen aan een speciale wedstrijd waarin ze kunnen laten zien hoe ze hun talent ontwikkeld hebben met behulp van de Pokémon Art Academy!

    De wedstrijd is geopend van 0:01 uur op 18 februari 2015 tot 23:59 uur op 29 maart 2015 en de winnaars worden in mei 2015 bekendgemaakt.

    Deze wedstrijd is een geweldige kans voor enthousiaste Pokémontekenaars van over de hele wereld, want de meesterwerken van de winnaars van deze wedstrijd worden verwerkt tot echte Pokémon Ruilkaarten!

    Een jury, bestaande uit een aantal makers van het geliefde Pokémonuniversum, bepaalt wie de zes getalenteerde winnaars zijn. Iedere winnaar ontvangt 100 ruilkaarten met hun winnende ontwerp erop – dat betekent dat ze straks een aantal zelf ontworpen ruilkaarten in hun bezit hebben!*

    Er zijn twee thema’s waar de aanstormende Pokémonontwerpers hun talenten kunnen laten zien: Kleed Pikachu Aan en Je Favoriete Pokémon.

    Kleed Pikachu Aan

    Dit thema, dat gebaseerd is op de speciale Cosplay Pikachu die te zien is in de recent uitgebrachte spellen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, geeft deelnemers de kans om als modeontwerper een geheel eigen outfit voor Pikachu vorm te geven!

    In de spellen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire kan Pikachu zich verkleden als Pikachu Belle, Pikachu Rock Star, Pikachu Pop Star, Pikachu, Ph.D. en Pikachu Libre. Wanneer Cosplay Pikachu van een nieuw uiterlijk wordt voorzien, kan hij acties uitvoeren die de gewone Pikachu niet kan leren tijdens normale gameplay en hij draagt ook nog eens leuke kostuums die zeker als inspiratie zullen dienen voor de ontwerpers die meedoen aan dit thema.

    Je Favoriete Pokémon

    Dit thema geeft deelnemers de kans om hun eigen artistieke impressie van hun favoriete Pokémon, gemaakt met de Free Paint-stand van de Pokémon Art Academy, in te sturen. Dus als fans van Snorlax de Leonardo da Vinci in zichzelf ontdekken, of Rayquaza de fans de verf in het rond laat spetteren, is dit hun perfecte thema!

    Hieronder vind je meer informatie over hoe je kunt meedoen, dus nu kunnen alle fans van Pokémon een stylus pakken en hun kunstzinnige kant laten spreken met de Pokémon Art Academy!

    *De ruilkaarten van de winnaars worden niet te koop aangeboden in normale Pokémon TCG-producten en mogen niet gebruikt worden tijdens officiële Play! Pokémon-evenementen.

    Kom naar Pokemon.nl/ArtAcademy, Like de officiële Pokémon Facebook pagina op Facebook.com/Pokemon, en volg @Pokemon op Twitter.

    Belangrijke Mededeling over Regio’s

    Er worden drie winnaars gekozen voor ieder thema uit alle deelnemende landen. De volgende landen doen mee:

    Australië, Nieuw-Zeeland, VK, Ierland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, België, Frankrijk, Luxemburg, Portugal, Spanje, Nederland en Rusland

    Het volgende land doet niet mee:

    Italië (Neem voor meer informatie contact op met The Pokémon Company International.)

    Hoe Kun Je Deelnemen aan de Tekenwedstrijd van de Pokémon Art Academy

    • Maak gebruik van de Free Paint-stand in Pokémon Art Academy om een afbeelding te maken en op te slaan.
    • Kies SHARE in het hoofdmenu van Pokémon Art Academy en maak verbinding met Miiverse.
    • Kies POST TO COMPETITION en ga akkoord met de voorwaarden.
    • Kies het thema waarin je wilt meedoen en kies SELECT COMPETITION. Alleen je eerste post wordt erkend als jouw inzending.
    • Selecteer de afbeelding en kies SHARE SELECTED.
    • Voeg een opmerking toe (als je dat wilt) en kies POST. De afbeelding wordt naar de Miiverse-community gestuurd en maakt nu kans om te winnen.
    • De enige manier om deel te nemen aan de wedstrijd is via het spel Pokémon Art Academy, alleen beschikbaar voor de Nintendo 2DS en Nintendo 3DS.

    Over Pokémon

    The Pokémon Company International, een dochteronderneming van The Pokémon Company in Japan, beheert de eigendom buiten Azië. De onderneming is verantwoordelijk voor het merkbeheer, het licentiebeheer, de marketing, de Pokémon Trading Card Game, de tekenfilmserie, home-entertainment en de officiële Pokémon-website. Pokémon is in 1996 in Japan geïntroduceerd en is vandaag de dag een van de populairste entertainmentmerken voor kinderen ter wereld. Ga voor meer informatie naar www.pokemon.nl.

    Meer informatie:

    New Nintendo 3DS-website http://www.nintendo.nl/newnintendo3ds

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Algemene Voorwaarden

    Tekenwedstrijd Pokémon Art Academy – Algemene Voorwaarden

    1 De promotor van de 'Tekenwedstrijd van de Pokémon Art Academy' (de 'Wedstrijd') is The Pokémon Company International, 1st Floor, Building 4, Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5YE, Verenigd Koninkrijk (de 'Promotor').

    2 Deze Wedstrijd is open voor deelname voor inwoners van Oostenrijk, Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Luxemburg, Nederland, Nieuw-Zeeland, Portugal, Rusland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, met uitzondering van werknemers van de Promotor en geaffilieerde bedrijven en diens familieleden, tussenpersonen van de Promotor en anderen die professioneel betrokken zijn bij de Wedstrijd. Deelnemers moeten 3 jaar of ouder zijn. Deelnemers die jonger zijn dan 18 moeten toestemming van een ouder of voogd hebben voor ze mogen deelnemen. Door deel te nemen aan de Wedstrijd verklaren deelnemers onder de 18 jaar dat ze toestemming hebben van een ouder of voogd om deel te nemen aan deze promotie in overeenstemming met deze algemene voorwaarden en akkoord gaan met deze algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de wetten van Engeland en Wales.

    3 De wedstrijd is geopend van 0:01 uur op 18 februari 2015 tot 23:59 uur op 29 maart 2015. Deelnemers mogen maar één keer per thema meedoen aan de Wedstrijd. Indien dezelfde deelnemer meerdere inzendingen verstuurt voor één thema zal alleen de eerste worden beoordeeld in de Wedstrijd.

    4 Om te kunnen meedoen moeten deelnemers beschikken over een Nintendo 2DS, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, New Nintendo 3DS of New Nintendo 3DS XL en een exemplaar van Pokémon Art Academy. Deelname aan de Wedstrijd gebeurt online, via Miiverse, en deelnemers moeten een Nintendo Network ID koppelen om toegang te krijgen tot Miiverse via Nintendo Network. Toegang tot het internet is vereist om te kunnen deelnemen aan de Wedstrijd. Vraag voor gebruik hiervan toestemming aan degene die rekening hiervoor betaalt. De Promotor kan geen onverstoorde of veilige toegang garanderen voor deze inzendingsmethode. Alle inzendingen moeten gedaan worden door de persoon die deelneemt aan de Wedstrijd. Online inzendingen die gedaan worden met behulp van methodes die gebruik maken van een script, macro of geautomatiseerde apparaten, worden ongeldig verklaard. We zijn niet verantwoordelijk voor inzendingen die zijn verloren, vertraagd of beschadigd, of niet zijn aangekomen door een computerfout.

    5 Om te kunnen deelnemen aan de Wedstrijd moeten deelnemers een tekening maken voor één of beide van de volgende thema's met behulp van de Free Paint-stand van de Pokémon Art Academy en deze op Miiverse plaatsen in overeenstemming met de volgende instructies:

    5a Thema: 'Kleed Pikachu aan'

    Een tekening van Pikachu gekleed volgens de eigen stijl van de deelnemer in de Miiverse 'Pokémon Art Academy-tekenwedstrijden: Kleed Pikachu aan'-community die gevonden kan worden in de Miiverse 'Pokémon Art Academy'-community. Deelnemers mogen geen tekst in hun tekening verwerken.´

    5b Thema: 'Je favoriete Pokémon'

    Een tekening van de favoriete Pokémon van de deelnemer in verschillende situaties en houdingen in de Miiverse “Pokémon Art Academy-tekenwedstrijden: Je favoriete Pokémon”-community die gevonden kan worden in de Miiverse 'Pokémon Art Academy'-community. Deelnemers mogen geen tekst in hun tekening verwerken.

    Elke tekening kan maar voor één thema worden ingezonden.

    6 De jury van de Promotor zal voor elk thema 50 tekeningen selecteren op basis van talent, artistieke uitdrukking, originaliteit en creativiteit. Uit die 50 tekeningen zullen ruilkaartillustratoren van de Promotor en/of de geaffilieerde bedrijven drie winnaars per thema selecteren op basis van dezelfde criteria. De volledige namen van de leden van de jury van de Promotor en de ruilkaartillustratoren die de Wedstrijd beoordelen, kunnen binnen 3 maanden na de sluitingsdatum van de Wedstrijd schriftelijk worden aangevraagd bij de Promotor. Over de beslissing van de jury is geen discussie mogelijk.

    7 Winnaars worden voor 30 april 2015 namens de Promotor op de hoogte gesteld door Nintendo of Europe GmbH via een e-mail naar het e-mailadres dat gekoppeld is aan de Nintendo Network ID. Deze e-mail zal een deelnameformulier van de Promotor bevatten. De winnaars moeten dit binnen zeven (7) dagen na ontvangst uitprinten, invullen en ondertekenen en per e-mail of fax (zoals aangegeven in het deelnameformulier) opsturen naar de Promotor. De winnaars moeten tevens een digitale versie van hoge resolutie van de winnende tekening naar het volgende e-mailadres sturen: 2015artcompetition@pokemon.com. Als de Promotor binnen deze periode het ingevulde en ondertekende deelnameformulier en het digitale bestand niet ontvangt, kan er een andere winnaar worden geselecteerd. Als de winnaar minderjarig is, moet het deelnameformulier ondertekend worden door de minderjarige en zijn/haar voogd of ouder. De namen en de landsnaam van de winnaars kunnen tot 3 maanden na de sluitingsdatum van de Wedstrijd schriftelijk worden aangevraagd bij de Promotor.

    8 De winnende tekeningen worden elk op een speciale uitgave van een Pokémon-ruilkaart geprint. Elke winnaar ontvangt 100 ruilkaarten met daarop zijn/haar tekening. Er is geen geldprijs of een alternatieve prijs beschikbaar. Mochten er onverwachte omstandigheden optreden, dan behoudt de Promotor zich het recht voor om prijzen te vervangen door een andere prijs van dezelfde of een hogere waarde.

    9 De Promotor behoudt zich het recht voor om alle inzendingen te controleren en de prijs niet uit te reiken of in te trekken als er reden is te geloven dat de algemene voorwaarden of instructies betreffende de inzending zijn overtreden. De Promotor behoudt zich het recht voor om een inzending uit te sluiten als deze aanstootgevend is, inbreuk maakt op de rechten van derden, of de inzending of gebruiker inbreuk maakt op de gedragscode van Miiverse, of schadelijk is voor de reputatie van de Promotor.

    10 Gebruiksrechten:

    10a De deelnemer (of de ouder of voogd van de deelnemer) geeft de Promotor het recht de tekeningen royaltyvrij en voorgoed te gebruiken voor welk doeleinde dan ook, met name voor reclames en promotie-evenementen, maar niet gelimiteerd tot, reproductie, distributie en publicatie van de tekening en de tekening beschikbaar te maken voor het publiek in welke vorm en in welke media dan ook (geprint of in elektronische vorm, op het internet, tv, bioscoop, etc.) en inclusief het maken van aanpassingen aan de tekening (kleur, verkleinen, vermenigvuldigen, etc.).

    10b Het recht om de tekening te gebruiken wordt toegezegd voor een onbepaalde periode en zonder territoriale beperkingen. Dit recht mag worden toegewezen of er mag een sublicentie worden verleend aan derden en met name, zonder beperkingen, aan bedrijven die geaffilieerd zijn met de Promotor zonder restricties.

    10c De promotor zal verzekeren dat de deelnemer niet in een kwaad daglicht zal worden gesteld door de manier waarop de Promotor de tekening toepast, maar heeft geen beperkingen wat betreft het gebruik van de tekening. De deelnemer doet afstand van het recht om het eindproduct, de video, reclamemateriaal, videoscript of geprint materiaal dat ermee te maken heeft, te inspecteren of goed te keuren.

    11 De Promotor behoudt zich het recht voor de Wedstrijd onaangekondigd te afgelasten, uit te stellen of aan te passen in het geval van onvoorziene omstandigheden waar hij/zij geen invloed over heeft.

    12 De Nintendo Network ID, Mii, gebruikersnaam en landsnaam kan worden gepubliceerd op Miiverse, de website van de Promotor en/of websites die de producten van de Promotor aanbevelen en/of verkopen, YouTube en/of sociale- mediawebsites, zoals Facebook en Twitter.

    13 De Promotor is alleen verantwoordelijk voor verlies of schade die een deelnemer lijdt, als dit een te voorzien resultaat is van het niet navolgen van deze algemene voorwaarden of nalatigheid. De Promotor is niet verantwoordelijk, in zoverre de wet dit toelaat, voor verlies of schade die niet te voorzien was. De Promotor beperkt of sluit zijn/haar wettelijke aansprakelijkheid niet uit voor: (a) overlijden of verwonding door toedoen van zijn/haar nalatigheid of nalatigheid van zijn/haar werknemers, tussenpersonen of onderaannemers; of (b) fraude of bedrog.