• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: de New Nintendo 3DS, The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D, Monster Hunter 4 Ultimate en meer!


    13-02-2015

    Zoek je een compact en licht handheld-systeem dat je volledig naar wens kunt aanpassen? Of ga je liever voor een dynamische game-ervaring op grotere schermen? Hoe dan ook hebben we voor iedereen wat wils, want de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL komen vandaag uit. Naast deze nieuwe handheld-systemen kunnen fans hun hart ophalen met The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D, Monster Hunter 4 Ultimate en vele andere games die ook vandaag uitkomen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen!

    De New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL, die nu verkrijgbaar zijn, bieden nieuwe aanpassingsmogelijkheden, een betere snelheid, een nieuwe besturing, een nieuwe 3D-weergave en een volledig nieuwe game-ervaring!

    Naast de L- en R-knop zijn de ZL- en ZR-knoppen toegevoegd, en bij de A-, B-, X- en Y-knop zit bovendien de gloednieuwe C-stick, zodat je nog meer besturingsmogelijkheden hebt. De verbeterde CPU zorgt ervoor dat je applicaties zoals Miiverse sneller kunt laden, en dat je sneller software kunt downloaden.*

    De superstabiele 3D-functie zorgt ervoor dat de New Nintendo 3DS je gezicht herkent met de camera aan de binnenzijde, zodat de hoek automatisch wordt aangepast. Zo kun je zelfs wanneer je veel beweegt tijdens het spelen, genieten van de beste 3D-ervaring. Ook het onderste scherm van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL is voorzien van een NFC-sensor, die geschikt is om gegevens mee te lezen en te schrijven. Daardoor kun je amiibo gebruiken in ondersteunde software.

    Je kunt de covers van je New Nintendo 3DS verwisselen om het uiterlijk aan te passen. Er worden sets uitgebracht met voor- en achtercovers met verschillende leuke ontwerpen. Verwissel ze wanneer je wilt, en combineer compleet verschillende voor- en achtercovers om een volledig unieke look te creëren! De New Nintendo 3DS XL heeft grotere schermen, zodat je nog verder wordt ondergedompeld in je games. Bovendien kun je ook de handheld-games die je al hebt, gewoon op je New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL spelen!

    Vandaag komt ook The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D uit voor de Nintendo 3DS-systemen. In deze remake van de populaire Nintendo 64-game uit 2000 ga je samen met Link op pad om het land Termina te behoeden voor een gruwelijk lot. Binnen drie dagen stort de maan op de aarde, waardoor alles en iedereen zal worden verwoest. Met de magische Ocarina of Time moet Link door de tijd reizen en dezelfde drie dagen steeds opnieuw beleven om een ramp te voorkomen en de wereld te redden. Door verschillende maskers te gebruiken kan Link ook een volledig andere gedaante aannemen, zodat hij speciale vaardigheden kan gebruiken die hij normaal niet heeft!

    Tegelijkertijd wordt de New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask Edition uitgebracht: een speciale uitvoering van de New Nintendo 3DS XL met een exemplaar van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D op een geheugenkaart van 4 GB. Daarnaast is vanaf de release ook The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Special Edition verkrijgbaar, een beperkte oplage van de software met een speciaal ervoor ontworpen SteelBook™, een exemplaar van de game in de speciale verpakking, een Majora’s Mask-speld, en een dubbelzijdig bedrukte poster in de iconische stijl van de game.

    Slijp je wapens, sluit je aan bij andere avonturiers en trek eropuit om de strijd aan te binden met enorme, angstaanjagende wezens in Monster Hunter 4 Ultimate op de Nintendo 3DS-systemen! Dankzij de online- en offlinefuncties voor meerdere spelers kun je samen met anderen epische gevechten beleven in deze overweldigende actie-RPG. Je kunt jacht maken op de exclusieve New Nintendo 3DS XL Monster Hunter 4 Ultimate Edition, die bestaat uit een New Nintendo 3DS XL en een geheugenkaart van 4 GB waarop een exemplaar van Monster Hunter 4 Ultimate is geïnstalleerd.

    IRONFALL Invasion is een third-person sci-fi-shooter, die je ook vanaf vandaag kunt downloaden in de Nintendo eShop** op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. IRONFALL Invasion bevat gratis content, zodat je de game kunt uitproberen. Als je deze content downloadt, kun je de eerste missie van de bloedstollende verhaallijn spelen, of lokaal of online tegen anderen vechten met één level, één personage en twee wapens. Je kunt de game uitbreiden met de betaalde content IRONFALL Invasion: Campaign of IRONFALL Invasion: Multiplayer, die je in de game apart of als bundel kunt aanschaffen.

    Verder is vanaf vandaag de gratis** video-on-demand-dienst Nintendo Anime Channel beschikbaar. Via deze dienst kun je animeseries als Kirby, Pokémon en Inazuma Eleven bekijken, en de applicatie is nu verkrijgbaar als gratis** download in de Nintendo eShop.*** Als je liever luchtgevechten op duizelingwekkende hoogte beleeft, dan kun je je uitleven in ACE COMBAT™ ASSAULT HORIZON LEGACY +, dat ook vanaf vandaag verkrijgbaar is voor de Nintendo 3DS. Ondertussen vind je exclusief in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS de games Kirby Fighters Deluxe en Dedede's Drum Dash Deluxe. Neem het op tegen je vrienden in een vechtpartij met vier spelers of spring mee op het ritme van Kirby-deuntjes in deze uitgebreide versies van de minigames uit Kirby: Triple Deluxe.


    De New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL zijn nu verkrijgbaar in de winkels. The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D, Monster Hunter 4 Ultimate and ACE COMBAT™ ASSAULT HORIZON LEGACY + zijn verkrijgbaar in de winkels en op de Nintendo eShop. IRONFALL Invasion, Nintendo Anime Channel, Kirby Fighters Deluxe en Dedede's Drum Dash Deluxe zijn verkrijgbaar als download in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *De downloadsnelheid kan verschillen afhankelijk van je internetverbinding.

    **Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    ***Om video's te kunnen bekijken heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.