• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga creatief aan de slag met de legendarische Mama in Cooking Mama: Bon Appétit! en Gardening Mama: Forest Friends


    16-01-2015

    16 januari 2015 – Zin om een culinaire storm te ontketenen in de keuken? Of werk je liever aan een prachtige tuin vol bloemen, groentes en fruit voor je dierlijke vriendjes? Hoe dan ook, Mama is terug en het is tijd om creatief te worden in Cooking Mama: Bon Appétit! en Gardening Mama: Forest Friends. Beide spellen verschijnen op 6 maart voor Nintendo 3DS- en 2DS-systemen, in winkels en in de Nintendo eShop.

    Niets smaakt zo goed als Mama’s maaltijden! In Cooking Mama: Bon Appétit! moet je samen met Mama diverse recepten perfect uitvoeren en nieuwe recepten vrijspelen om je kookkunst tot het uiterste te beproeven. Met handig gebruik van de Nintendo 3DS-stylus bereid je allerlei gerechten, uiteenlopend van exotische maaltijden tot snacks. Lukt het jou om met je culinaire hoogstandjes gouden medailles te verdienen?

    Het spel beproeft je vaardigheden met meer dan 60 recepten, terwijl je ook buiten de keuken aan de slag kunt in spelstanden als Let’s Help Mama! en Let’s Help Harvest, met leuke minigames die je vaardigheden en reflexen testen. Spelers die het kookplezier met vrienden willen delen, kunnen de Download Play-functie gebruiken om met twee tot vier spelers te strijden in 15 minigames. Deze minigames zijn al meteen beschikbaar – en hier is slechts één exemplaar van het spel voor nodig*. Voor spelers die het spel een persoonlijk tintje willen geven, komen na de release exclusieve items beschikbaar via SpotPass.

    In Gardening Mama: Forest Friends kun je je tuingereedschap bedienen met de Nintendo 3DS-stylus en meer dan 50 verschillende gewassen verbouwen in de tuin van je dromen. Verander samen met Mama een leeg stuk land in een weelderige tuin vol verse en gezonde producten. Bepaal je tuinstrategie, voltooi leuke minigames en breng je gewassen naar de zes verschillende winkels van je dierlijke vrienden.

    Je kunt je tuin uitbreiden met vrijgespeelde beloningen, zoals nieuwe soorten zaden, bloembollen en bomen. Door specifieke gewassen aan je dierlijke vrienden te verkopen kun je hun klanten tevreden houden en hun bedrijven laten floreren. Als een winkel in rang is gestegen, verdien je winkeltickets die je kunt uitgeven aan meer dan honderd voorwerpen om je tuin mee te versieren, zoals hekjes, fonteinen en zelfs huisdieren. Om je vrienden te helpen en ondertussen je droomtuin te verwezenlijken, moet je vooruit plannen en steeds de meest geschikte gewassen kiezen. Na de release komen ook exclusieve voorwerpen voor je tuin beschikbaar, zodat je die nog verder naar eigen smaak kunt aanpassen.

    *Eén Nintendo 3DS- of 2DS-systeem per speler vereist.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl