• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Kom meer te weten over The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D op onze vernieuwde website!


    30-01-2015

    Het aftellen is begonnen... The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D komt op 13 februari uit voor de Nintendo 2DS en 3DS. Lees meer over dit tijdloze avontuur op onze vernieuwde website voor The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D!

    Ga samen met Link op pad om het land Termina te behoeden voor een gruwelijk lot. Binnen drie dagen stort de maan op de aarde, waardoor alles en iedereen zal worden verwoest. Met de magische Ocarina of Time moet Link door de tijd reizen en dezelfde drie dagen steeds opnieuw beleven om een ramp te voorkomen en de wereld te redden. Door verschillende maskers te gebruiken kan Link ook een volledig andere gedaante aannemen, zodat hij speciale vaardigheden kan gebruiken die hij normaal niet heeft!

    The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D wordt net als de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL uitgebracht op 13 februari. Tegelijkertijd wordt de New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask Edition uitgebracht: een speciale uitvoering van de New Nintendo 3DS XL met een exemplaar van The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D op een geheugenkaart van 4 GB. Daarnaast is vanaf de release ook The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D Special Edition verkrijgbaar, een beperkte oplage van de software met een speciaal ervoor ontworpen SteelBook™, een exemplaar van de game in de speciale verpakking, een Majora’s Mask-speld, en een dubbelzijdig bedrukte poster in de iconische stijl van de game.

    Ontmoet een paar belangrijke personages uit de game, ontdek Termina en kom meer te weten over de maskers en uitdagingen op onze officiële The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D-website! Kun jij de wereld in slechts drie dagen redden?

    The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D is vanaf 13 februari verkrijgbaar voor de Nintendo 2DS en 3DS, zowel als downloadversie in de Nintendo eShop als in de winkels.