• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Lees het laatste nieuws op onze Monster Hunter 4 Ultimate-spelpagina


    16-01-2015

    Ga goed voorbereid op jacht dankzij onze Monster Hunter 4 Ultimate-website! Ontdek de beginselen van deze bloedstollende actie-RPG en kijk wat deze game te bieden heeft: hoger terrein, verticaal opgezette levels die aanvallen van bovenaf mogelijk maken, een geheimzinnig virus waardoor monsters dol worden, en de afgrijselijke Gore Magala. Dit alles kun je verwachten wanneer deze monsterlijke game op 13 februari uitkomt voor de Nintendo 2DS en 3DS!

    Monster Hunter 4 Ultimate beschikt onder meer over een nieuwe verhaalstand, twee nieuwe wapenklasses (Charge Blade en Insect Glaive) en meer dan honderd monsters om op te sporen, mee te vechten en te verslaan. Slacht je prooi om aan grondstoffen te komen en pas je uitrusting aan met unieke accessoires. Rekruteer Palico's, snoezige, katachtige wezens die je helpen in de strijd, en ga op verkenning in het Everwood om felbegeerde bonussen te pakken te krijgen.

    Je zult er ook achter komen hoe het is om met vrienden op jacht te gaan, dankzij de lokale en online multiplayerstand. Voor het eerst kun je in een Monster Hunter-game voor een handheld-systeem direct verbinding maken met maximaal drie andere spelers via Nintendo Network, om als hechte eenheid het gevecht aan te gaan!

    Vanaf 13 februari kun je ook op jacht gaan naar een exclusieve New Nintendo 3DS XL-bundel met een New Nintendo 3DS XL-systeem en een exemplaar van Monster Hunter 4 Ultimate op een geheugenkaart van 4 GB.

    Monster Hunter 4 Ultimate is vanaf 13 februari verkrijgbaar in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.