• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Lees tips over Splatoon voordat dit weekend het eerste Splatfest losbarst!


    02-07-2015


    Of je nu van pop of van rock houdt, het is tijd om je favoriete muzieksoort te verdedigen in het eerste Splatfest voor Splatoon, dat dit weekend wordt gehouden tussen zaterdag 19:00 uur en zondag 19:00 uur!

    Meedoen is heel gemakkelijk: ga naar Inkopolis Plaza en maak een keuze bij de Ballot Box. Als je al je moed bijeen hebt geraapt, kun je naar de Lobby gaan om je aan te sluiten bij andere pop- of rockliefhebbers in spannende onlinegevechten!*

    Voor Splatfests worden aparte ranglijsten gebruikt, dus hoe meer gevechten je speelt en wint, hoe hoger je op de ranglijst komt te staan. Als na de laatste gevechten de scores zijn berekend, krijgen de spelers in het winnende team een Super Sea Snail! Met dit bijzondere voorwerp kun je een eigenschap aan je uitrusting toevoegen, of juist alle eigenschappen wissen om te zien of je andere eigenschappen krijgt. Zelfs als je in het verliezende team zit, kun je een Super Sea Snail krijgen als je persoonlijke score hoog genoeg is, dus doe je best!

    We doen er alles aan om Splatfests zo interessant mogelijk te maken. Om het tempo erin te houden moet je het mogelijk opnemen tegen spelers met dezelfde muziekvoorkeur, als er niet genoeg spelers van het andere team beschikbaar zijn. Maar maak je geen zorgen: ook in die gevechten verdien je Splatfest-punten. Als alles achter de rug is, tellen alleen de resultaten van de rock vs. pop-gevechten mee om te bepalen wie de uiteindelijke winnaar is. Je hoeft je dus niet in te houden in gevechten tegen inktvissen die van dezelfde muziek houden als jij!

    Als je dit weekend meedoet met het Splatfest, ga dan eerst naar Klantenservice voor een paar handige tips. Als je die in acht neemt, kun je je muziekvoorkeur met verve verdedigen!

    Splatoon is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    *Om online te spelen heb je één exemplaar van de software nodig per systeem. Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.