• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Devil's Third komt op 28 augustus naar de Wii U


    10-06-2015

    10 juni 2015 – De waanzinnige, zeer uitgebreide militaire thriller Devil’s Third komt op 28 augustus uit voor de Wii U. Deze game van de legendarische ontwikkelaar Tomonobu Itagaki biedt intense third-person-actie voor één of meer spelers, waarin moderne militaire wapens samensmelten met gevechten van man tegen man.

    Het hart van de singleplayerstand is Ivan, een voormalige huurling die wordt vrijgelaten om de fouten uit zijn verleden recht te zetten en af te rekenen met de schimmige terroristengroepering waar hij ooit deel van uitmaakte. Omdat satellieten en elektrische wapens wereldwijd zijn uitgeschakeld, is oorlogvoering weer teruggebracht tot man-tegen-man-gevechten. Met een breed arsenaal wapens moet Ivan het opnemen tegen de soldaten die tussen hem en zijn verlossing staan. Razendsnelle gevechten en genadeklappen zijn dus dagelijkse kost voor Ivan...

    De online multiplayerstand schetst een grimmige toekomst waarin de terroristen hebben gewonnen en chaos heerst. Als doorsnee burger kun je je aansluiten bij een clan en samenwerken met andere facties om de Verenigde Staten te heroveren. Maar je kunt ook anarchie boven diplomatie verkiezen en telkens weer de basissen van andere spelers aanvallen! De kern van de online-strijd wordt gevormd door de mogelijkheid om samen met andere leden van je clan jullie basis aan te passen, waarbij gewonnen gevechten resulteren in beloningen die je kunt gebruiken om je verdediging mee te versterken. Met constante aanvallen van andere clans moet je alles op alles zetten om je terrein te verdedigen.

    Beleef Ivans missie om zijn karma te herstellen of duik in de wereld van online clans en non-stop gevechten. Devil’s Third is vanaf 28 augustus verkrijgbaar in Europa, in de winkels en de Nintendo eShop op de Wii U.

    Houd er rekening mee dat Devil’s Third alleen Engels gesproken is. Je kunt wel kiezen uit Engelse of Franse schermteksten.

    Meer informatie:

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl