• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo's E3-evenementen brengen de show bij jou thuis!


    12-06-2015

    12 juni 2015 – Tijdens de E3 2015-videogamebeurs in Los Angeles biedt Nintendo Europese fans diverse opties om de actie te volgen. Bijvoorbeeld via een reeks Nintendo Treehouse: Live-uitzendingen of met het Nintendo Digital Event op 16 juni. Hieronder vind je een handig overzicht van Nintendo's live-verslaggeving vanaf de E3:

    Zondag 14 juni

    Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U – Nieuwe content in aantocht:

    Bekijk een speciale videopresentatie, gepresenteerd door Masahiro Sakurai, op zondag 14 juni om 16:40 uur via onze Nintendo @ E3 2015-website of Twitch.

    Nintendo World Championships 2015 Pre-Show:

    Deze speciale aflevering van Nintendo Treehouse: Live blikt vooruit op alle actie van de Nintendo World Championships 2015. De show duurt van ongeveer 23:35 tot 00:00 uur en is te volgen via Twitch.

    Zondag 14 juni / maandag 15 juni

    Nintendo World Championships 2015:

    Voor het eerst in 25 jaar zullen gamers strijden om de titel Nintendo World Champion. Acht winnaars van plaatselijke kwalificatierondes in de VS zullen hun krachten meten met acht uitgenodigde tegenstanders in het L.A. LIVE in Los Angeles tijdens een Nintendo-gamecompetitie met meerdere rondes. Slechts een van hen zal uiteindelijk gekroond worden tot 2015 Nintendo World Champion. Op zondag 14 juni van 23:35 - 00:00 uur kun je op Twitch een vooruitblik op het toernooi bekijken via Nintendo Treehouse: Live. Op maandag 15 juni volgt dan het echte evenement tussen 00:00 - 03:30 uur, wederom te bekijken via Twitch.

    Dinsdag 16 juni / woensdag 17 juni

    Nintendo Digital Event:

    Ontvang Nintendo's nieuws over komende games en ervaringen direct van de bron via de Nintendo Digital Event-videopresentatie. Ga om 18:00 uur naar de Nintendo @ E3 2015-website of Twitch om alle onthullingen live te volgen.

    Nintendo Treehouse: Live @ E3:

    Kijk live naar diepgaande verslaggeving door de medewerkers van Nintendo Treehouse over de nieuwe producten van Nintendo op de beursvloer van de E3. Deze interactieve show toont via Twitch live gameplay en interviews met ontwikkelaars. Het begint allemaal direct na het Nintendo Digital Event.

    Woensdag 17 juni / donderdag 18 juni

    Nintendo Treehouse: Live @ E3:

    De tweede dag van de show laat meer games en informatie zien die niet worden getoond op de E3-stand en is gepland vanaf 18:55 uur op woensdag 17 juni. Kijk live via Twitch.

    Donderdag 18 juni / vrijdag 19 juni

    Nintendo Treehouse: Live @ E3:

    De start van de laatste aflevering van de show is gepland om 18:55 uur op donderdag 18 juni. Medewerkers van Nintendo Treehouse worden vergezeld door Nintendo-ontwikkelaars voor de laatste kijk op onze line-up voor de E3. Kijk live via Twitch.

    Fans in Europa kunnen hun plaatselijke Twitch-kanaal vinden via twitch.tv/team/Nintendo om alle livestreams uit de VS rechtstreeks te bekijken. Ook is er een plaatselijke chatroom.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl