• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Doe mee met de warming-up voor een nieuw voetbalavontuur op onze officiële Inazuma Eleven GO Chrono Stones-website!


    19-03-2015

    Vecht voor de toekomst van het voetbal in Inazuma Eleven GO Chrono Stones, een enorme actie-RPG voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, die op 27 maart wordt uitgebracht! Doe mee met de warming-up voor dit avontuur op onze officiële Inazuma Eleven GO Chrono Stones-website.

    Als het voetbal van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen, trekken Arion Sherwind en het Inazuma-elftal hun voetbalschoenen aan voor een gloednieuw, spannend avontuur om het voetbal te redden. Reis door de tijd en kies uit meer dan 1500 spelers het beste elftal aller tijden. Vul je voetbaltechnieken aan met onder andere Special Moves en Fighting Spirits om de sport in ere te herstellen!

    Ga naar de website om enkele hoofdpersonages te ontmoeten, de wereld van Inazuma te leren kennen en tips te krijgen om een topelftal samen te stellen. Je kunt ook meteen naar de informatie over wedstrijden toe dribbelen, lezen hoe je verbinding maakt met andere spelers, en alle nieuwe functies zoals 'miximaxen' en 'armourfied' Fighting Spirits!

    Van Inazuma Eleven GO Chrono Stones worden twee versies uitgebracht: Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire. Elke versie beschikt over unieke personages, moves en een eigen verhaallijn. Als het voetbal je lief is, ga dan naar onze officiële Inazuma Eleven GO Chrono Stones-website voor meer informatie!

    Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Thunderflash en Inazuma Eleven GO Chrono Stones: Wildfire zijn vanaf 27 maart verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.