• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Het derde deel van Nintendo Extra is uit!


    02-03-2015

    Vers van de pers! Deel drie van de grappige, nieuwe website Nintendo Extra is nu klaar. Nintendo Extra is een geweldige manier om meer te weten te komen over je favoriete Nintendo-games en -series. De site is tot de nok toe gevuld met content die je nergens anders vindt!

    In dit deel kun je kennismaken met de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL, PIKMIN Short Movies en een gloednieuwe game voor de Wii U: Splatoon! Verder kun je in de stripreeks van Captain Toad zien welke avonturen de kleine held beleeft, en kun je meer informatie over Pikmin lezen. Bekijk ook het tweede deel van ons interview met Eiji Aonuma, de maker van The Legend of Zelda, en lees meer over amiibo en Nintendo Network ID's in Nikki's Dagboek!

    Als je de eerste delen gemist hebt, dan kun je ook een kijkje nemen in het archief. Daar vind je meer informatie over Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire, Mario Kart 8, amiibo en nog veel meer! Ga naar onze Nintendo Extra-website en lees ook de delen die de komende maanden zullen uitkomen!