• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek een episch avontuur op onze nieuwe Xenoblade Chronicles 3D-website


    19-03-2015

    Zet je eerste stappen in een vreemde, onbekende wereld op onze nieuwe website voor Xenoblade Chronicles 3D. Lees de legende van twee kolossale wezens die elkaar op leven en dood bevochten, ontmoet de helden die je gaandeweg zult bewonderen, en kom alles te weten over de menselijke en kunstmatige vijanden die je zult tegenkomen. Dankzij de informatie hier zul je op goed voorbereid zijn, wanneer deze gigantische RPG op 2 april uitkomt, exclusief voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.

    In dit verhaal dat millennia omvat, lees je over Bionis en Mechonis. Lees over deze titanen en ontdek hoe ze een moderne wereld vol contrasten schiepen met uitgestrekte grasvlaktes, immense watervallen, ruige bergtoppen en grootschalige industriegebieden.

    Je zult erachter komen wat de verschillende personages drijft. Zo zul je kennismaken met de opmerkelijke Shulk, wiens lot verbonden is met het legendarische zwaard Monado. Leer zijn goede vriend Reyn kennen, evenals de Nopon Riki, en een monsterlijke Mechon van staal, achter wiens verrassend menselijke gezicht niets dan haat schuilt...

    Beleef gevechten met een mix van real-time actie, strategisch inzetbare Arts, kettingaanvallen waarvoor je elk teamlid nodig hebt, en visioenen die dreigend gevaar ontmaskeren. Verander de loop van de geschiedenis, verander de toekomst!

    De uitgebreide site bevat ook een fabelachtige hoeveelheid informatie over de nieuwe elementen in deze handheld-versie van de veelgeprezen Wii-game. Zo kunnen spelers kennismaken met de gloednieuwe Collection Mode, waarin je zo'n 200 modellen van personages uit de game en delen van de soundtrack kunt verzamelen. Je kunt je op je avontuur laten vergezellen door een mooie amiibo van Shulk, en je kunt je New Nintendo 3DS versieren met een paar prachtig vormgegeven covers.* Iedereen die de game vóór 9 april 2015 koopt in de Nintendo eShop, krijgt bovendien een fantastisch thema voor het HOME-menu.

    Bekijk het allemaal zelf op de nieuwe website voor Xenoblade Chronicles 3D.

    Xenoblade Chronicles 3D is vanaf 2 april verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.

    *Er zijn alleen verwisselbare covers voor de New Nintendo 3DS. Je kunt deze niet gebruiken voor de New Nintendo 3DS XL.

    Je kunt deze game alleen spelen op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL.