• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en Nintendo eShop: Kirby and the Rainbow Paintbrush


    08-05-2015

    Verken een wonderlijke, van klei gemaakte wereld en breng de kleuren terug naar Dream Land in Kirby and the Rainbow Paintbrush. Dit kleurrijke platformavontuur is nu verkrijgbaar, exclusief voor de Wii U! In dit spel bestuur je Kirby door op het touchscreen van de Wii U GamePad regenboogtouwen te tekenen waar Kirby langs kan rollen. Je kunt ook regenboogtouwen tekenen om hindernissen en vijanden te blokkeren. Op deze manier reis je met Kirby door levels vol verrassingen en verzamel je voorwerpen, zoals kleibeeldjes en muziektracks!

    Wanneer alle kleuren uit Dream Land zijn verdwenen door een list van de kwaadaardige Claycia, trekken Kirby en zijn Waddle Dee-vrienden eropuit om hun thuisland in zijn oude pracht en praal te herstellen. Gebruik het touchscreen van de GamePad om Kirby door een levendig avontuur te loodsen. Kirby rolt langs regenboogtouwen in de richting waarin ze zijn getrokken terwijl je de roze held kunt aanraken of loopings kunt tekenen om hem extra snelheid te geven. Op die manier kan hij vijanden aanvallen of door obstakels rollen! De roze held kan ook in een aantal voertuigen veranderen, zoals een tank en een raket, waarna je de regenboogtouwen op een unieke manier kunt gebruiken!

    De speler met de Wii U GamePad bestuurt Kirby en tekent regenboogtouwen. Daarnaast kunnen maximaal drie extra spelers meedoen door in de huid te kruipen van Waddle Dees. Zij kunnen spelen met Wii-afstandsbedieningen of Wii U-controllers Pro, en kunnen meespelen en weer stoppen wanneer ze willen. Waddle Dees kunnen langs regenboogtouwen rennen, voorwerpen verzamelen, vijanden aanvallen en Kirby oppikken als hij hulp nodig heeft.

    In bepaalde gebieden kun je ook een specifieke amiibo gebruiken om Kirby een nieuw uiterlijk en extra krachten te geven. Met de Kirby-amiibo kun je de sterrensprint gebruiken wanneer je maar wilt, de King Dedede-amiibo levert extra gezondheid op en de Meta Knight-amiibo verhoogt Kirby’s sprintsnelheid, zodat hij dwars door bepaalde vijanden kan zoeven!

    Help Kirby om de kleuren terug naar Dream Land te brengen in een uniek platformavontuur dat alleen verkrijgbaar is voor de Wii U. Ga naar onze officiële Kirby and the Rainbow Paintbrush-website voor info over de kleurrijke hoofdrolspelers, spelmogelijkheden, verzamelbare voorwerpen en de amiibo-functies in het spel! Wanneer je besluit Kirby and the Rainbow Paintbrush in de Nintendo eShop op de Wii U te kopen vóór 23:59 uur op 14 mei, dan kun je 10% korting krijgen als je met dezelfde Nintendo Network ID een andere Kirby-game hebt gekocht in de Nintendo eShop.*

    Kirby and the Rainbow Paintbrush is nu verkrijgbaar in winkels en als downloadbare versie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    *Je moet één game uit de Kirby-serie downloaden via de Nintendo eShop, voordat je Kirby and the Rainbow Paintbrush aanschaft. Kirby and the Rainbow Paintbrush moet gekocht worden in de Nintendo eShop op hetzelfde Wii U-systeem, of met dezelfde Nintendo Network ID die gebruikt werd op de Nintendo 3DS waarop de Kirby-game gedownload werd.