• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Met Nintendo Badge Arcade kunnen Nintendo 3DS-bezitters hun systeem vanaf 13 november een nieuw uiterlijk geven


    10-11-2015

    10 november 2015 – Bezitters van een Nintendo 3DS-systeem kunnen het HOME-menu van hun systeem al aanpassen met diverse kleurrijke thema’s om het een persoonlijk tintje te geven. Binnenkort krijgt deze mogelijkheid een heel nieuwe dimensie met Nintendo Badge Arcade, dat als gratis download* vanaf 13 november verkrijgbaar is in de Nintendo eShop.

    In een levendige speelhal, die wordt beheerd door een praatgraag konijn, kunnen spelers een kans wagen in grijparmspelletjes en andere klassieke spellen om badges te winnen van Nintendo-games en -series als Mario Kart, Splatoon en Animal Crossing. Spelers kunnen deze badges gebruiken om het HOME-menu van hun systeem te personaliseren. Sommige badges kunnen zelfs worden gebruikt in plaats van de normale systeempictogrammen die toegang geven tot, onder andere, de Nintendo eShop en StreetPass Mii-park. Deze badges zijn dus perfect om het HOME-menu een complete makeover te geven.

    Spelers mogen elke dag vijf keer gratis spelen op een oefenmachine waar alleen dummy-badges in zitten, maar met behendigheid en een beetje geluk kunnen spelers gratis speelbeurten winnen voor de machines met echte badges. Ook kunnen spelers vijf speelbeurten aanschaffen voor € 1,00.**

    Spelers kunnen hun unieke HOME-menu-ontwerpen via Miiverse delen en elkaar op die manier inspireren. In de weken en maanden na de release valt er heel wat te ontdekken want de badges en apparaten worden regelmatig gewijzigd voor steeds weer nieuwe aanpassingsmogelijkheden.

    Maak een racebaan in Mario Kart-stijl of voeg wat kleur toe met Splatoon-badges: Nintendo Badge Arcade, dat op 13 november wordt uitgebracht in de Nintendo eShop, biedt talloze nieuwe mogelijkheden om het HOME-menu van je Nintendo 3DS-systeem te personaliseren. Bekijk Nintendo Badge Arcade in actie in de trailer hieronder:

    Abonneer je op op
    YouTube

    *Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de netwerkgerelateerde voorwaarden en het privacybeleid. Spelers kunnen de game gratis downloaden en beginnen te spelen, en extra speelbeurten kopen met Nintendo eShop-tegoed. Speelbeurten op grijpmachines in Nintendo Badge Arcade zijn alleen geldig zolang de sessie in Nintendo Badge Arcade duurt. Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig. Als de internetverbinding tijdens het spelen wordt onderbroken en niet kan worden hersteld, raden we je aan om de software niet af te sluiten. Zet je systeem in de slaapstand om de batterij te sparen en probeer het later nog eens.

    **Alle prijzen zijn Nintendo eShop-prijzen, inclusief btw.

    Meer informatie:

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope