• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar – Animal Crossing: amiibo Festival, Mario Tennis: Ultra Smash en Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward


    20-11-2015

    Drie games vol plezier en verrassingen komen vandaag uit voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Ontdek dé game waarin je Animal Crossing-amiibo-figuurtjes* zich thuisvoelen! Animal Crossing: amiibo Festival is nu verkrijgbaar in de winkels, exclusief voor de Wii U. Je kunt je amiibo gebruiken in allerlei leuke minigames en een steeds veranderend bordspeldorp ontdekken. Speel samen met je vrienden en familie, en ontdek wie de gelukkigste speler is! Ga voor meer informatie naar onze officiële Animal Crossing: amiibo Festival-website.

    Animal Crossing: amiibo Festival is verkrijgbaar in een bundel met een exemplaar van de game, amiibo-figuurtjes van Isabelle en Digby, en Animal Crossing-amiibo-kaarten van Goldie, Stitches en Rosie.

    De amiibo-figuurtjes van Isabelle, Digby, Cyrus, Lottie, Reese, Mabel, K.K. en Tom Nook zijn ook apart verkrijgbaar, evenals een pakket met de amiibo-figuurtjes van Cyrus, K.K. en Reese. Daarnaast is de tweede serie Animal Crossing-amiibo-kaarten nu uit.**

    Mario beleeft een nieuw tennisavontuur in Mario Tennis: Ultra Smash, dat nu verkrijgbaar is in de winkels en de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U. Neem het op tegen de beste spelers van het Paddenstoelenrijk en gebruik Super Mario-krachten om de tennisbaan te domineren! Pak megapaddenstoelen om enorm groot te worden en gebruik duizelingwekkende ultrasmashes waar je tegenstander niet van terug heeft! Speel lokaal of online**** met maximaal vier spelers, en gebruik amiibo (apart verkrijgbaar) om de perfecte partner voor dubbelspel te trainen! Je komt meer te weten over dit sportfestijn op de spelpagina voor Mario Tennis: Ultra Smash.

    Als je Mario Tennis: Ultra Smash vóór 17 december 2015, 23:59 uur koopt in de Nintendo eShop, dan kun je ook een downloadcode krijgen voor de N64-klassieker Mario Tennis voor de Wii U Virtual Console.*****

    Ten slotte kun je de ster van de modewereld worden in Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward, dat nu verkrijgbaar is in de winkels en de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Ontdek vijf fantastische beroepen en wissel van baan wanneer je wilt. Open je eigen boetiek, geef alle meiden in de stad een makeover, bedenk stijlvolle kapsels, steel de show op de catwalk of ontwerp je eigen kledinglijn! Alle info vind je op onze officiële website voor Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward.

    Naast de game wordt vandaag ook een hardwarebundel uitgebracht. Daarin zit een wit New Nintendo 3DS-systeem met een voorgeïnstalleerd exemplaar van de game***, elegante witte covers en een downloadcode voor een thema voor het HOME-menu.

    Speel een partygame met je favoriete Animal Crossing-vrienden, word een mode-icoon of sla een balletje met Super Mario. Op de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen kan het nu allemaal!

    Animal Crossing: amiibo Festival is nu verkrijgbaar in de winkels, exclusief voor de Wii U.

    Mario Tennis: Ultra Smash is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Je hebt ten minste één Animal Crossing-amiibo-figuurtje nodig om het Animal Crossing-bordspel te spelen. Er zitten twee Animal Crossing-amiibo-figuurtjes in de softwarebundel.

    **Vraag in de winkels naar de beschikbaarheid van de verschillende amiibo.

    ***Nintendo presents: New Style Boutique 2 - Fashion Forward is voorgeïnstalleerd op een microSD-kaart van 4 GB als onderdeel van deze bundel.

    ****Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    *****De downloadcode voor Mario Tennis is na aankoop te zien op het scherm en op het transactiebewijs. De downloadcode is geldig tot 14 januari 2016, 23:59 uur.