• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ontdek onze vernieuwde pagina voor Mario Tennis: Ultra Smash


    11-11-2015

    Al je favoriete helden uit het Paddenstoelenrijk slaan een balletje in Mario Tennis: Ultra Smash, dat op 20 november exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht. Ga voor meer informatie naar onze vernieuwde pagina voor Mario Tennis: Ultra Smash.

    Als Mario en zijn vrienden op de tennisbaan staan, weet je maar nooit wat voor rare fratsen ze uithalen! Bekijk het gedeelte Gameplay om vertrouwd te raken met de beginselen, waaronder geluksslagen waarmee je je tegenstanders kunt verrassen, en megapaddenstoelen die je enorm groot maken.

    Onder Spelstanden kun je zien hoe je tenniskunsten op de proef worden gesteld. Neem het op tegen steeds sterkere computertegenstanders in het knock-outtoernooi, of speel tegen je vrienden en familie in enkel- of dubbelspel voor maximaal vier spelers.

    Je kunt zelfs een compatibele amiibo (apart verkrijgbaar) trainen om er de perfecte partner voor dubbelspel van te maken. Speel zij aan zij met je amiibo tegen de tennissterren van het Paddenstoelenrijk, of neem het op tegen de beste spelers uit de hele wereld in online dubbelspel.*

    Pak je racket en ontdek tennis zoals je het nog nooit hebt gespeeld op onze vernieuwde pagina voor Mario Tennis: Ultra Smash.

    Mario Tennis: Ultra Smash is vanaf 20 november verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.

    *Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.