• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De horror begint op onze gloednieuwe website voor Project Zero: Maiden of Black Water


    24-09-2015

    Project Zero: Maiden of Black Water wordt uitgebracht op 30 oktober, net op tijd voor Halloween: de griezeligste nacht van het jaar. Deze game voor de Wii U jaagt je gegarandeerd de stuipen op het lijf. Onverschrokken avonturiers kunnen alvast een indruk krijgen van wat er onder de waterspiegel sluimert op onze nieuwe website voor Project Zero: Maiden of Black Water.

    Daar kom je meer te weten over het bloedstollende verhaal achter Mount Hikami, waar zelfs het kijken naar de ondergaande zon de aandacht trekt van de bewoners van het schimmenrijk. Op de site kun je lezen over de personages die worden aangetrokken tot het duistere geheim dat Mount Hikami herbergt. De pagina over de Camera Obscura vertelt je meer over het paranormale fototoestel dat je enige bescherming tegen aanvallende geesten vormt. Op de kaart kun je ook een paar van de vervloekte locaties bezoeken die Mount Hikami rijk is.

    Ervaar de huiveringwekkende proloog en de eerste twee hoofdstukken van het verhaal gratis in de demoversie van Project Zero: Maiden of Black Water, die je vanaf 30 oktober in de Nintendo eShop vindt. Daarna kun je zelf kiezen of je de overige hoofdstukken ook wilt kopen. In de winkels zal de game alleen verkrijgbaar zijn in de Project Zero: Maiden of Black Water – Limited Edition-bundel. Daarin vind je een exemplaar van de game, een dubbelzijdig bedrukte poster, een boekje met artwork, vier Spirit Photographs en een SteelBook®.

    Ga voor meer informatie naar de website voor Project Zero: Maiden of Black Water... als je durft.

    Project Zero: Maiden of Black Water is vanaf 30 oktober exclusief voor de Wii U verkrijgbaar als limited edition-bundel in de winkels. Vanaf dezelfde datum vind je de game ook in de Nintendo eShop als gratis demo. De volledige game kun je daar ook kopen door middel van een upgrade.

    Afhankelijk van de Wii U-hardwarebundel die je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmedia nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over gegevensopslag op de Wii U.