• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk onze vernieuwde spelpagina voor Star Fox Guard


    19-04-2016

    Wissel tussen beveiligingscamera's en neem hordes agressieve robots op de korrel om mijnbouwoperaties te verdedigen in Star Fox Guard, dat op 22 april exclusief voor de Wii U wordt uitgebracht. Op onze vernieuwde spelpagina voor Star Fox Guard vind je nu een heleboel nieuwe informatie over deze game.

    CI7_WiiU_StarFoxGuard_GrippySlippyToad.jpg

    Terwijl de oorlog onverminderd verder woedt in Star Fox Zero, beleeft een kleine mijnbouwonderneming gouden tijden. Jij bent als kersverse werknemer net aan de slag gegaan bij deze firma. Grippy Toad heeft jou tot hoofd beveiliging benoemd bij Corneria Precious Metals Ltd. Het is jouw taak om de roestige robots te verslaan die eropuit zijn om Grippy's lucratieve onderneming leeg te plunderen. Gelukkig heeft Slippy Toad, het neefje van Grippy en een van de veteranen van team Star Fox, precies de juiste oplossing voor het probleem.

    Bestuur het geavanceerde AegisCam-systeem en wissel tussen twaalf met lasers uitgeruste camera's, die allemaal op strategische punten zijn opgesteld om een doolhofachtige mijnbouwoperatie te beschermen. Ga op zoek naar vijanden op de twaalf beeldschermen op de tv en kies de juiste camera op het touchscreen van de GamePad om die relschoppende robots naar de schroothoop te schieten. Bouw je verdediging op en blijf waakzaam terwijl de aanvallers van alle kanten naderen. Neem ze onder vuur en geef geen duimbreed toe.

    Naast de uiterst geavanceerde, mobiele beveiligingscamera's is informatie het meest cruciale wapen in de strijd tegen de robots. Gelukkig heeft onze inlichtingendienst juist het aanvalsplan van de vijand in handen gekregen. De gegevens worden nu geüpload naar je scherm... Analyse voltooid! Ga naar de spelpagina om meer te weten te komen over de verschillende soorten robots waartegen je het op zult nemen, waaronder de imposante Big-G's en de sluwe Shieldtrons. Er staan allerlei soorten robots te popelen om aan de haal te gaan met jouw rijkdommen!

    CI7_WiiU_StarFoxGuard_amiibo.jpg

    Bekijk de verschillende wapens die kunt vrijspelen om die gemechaniseerde relschoppers naar de schroothoop te schieten, waaronder de ijskoude Freeze Cam en de X-Ray Cam waarmee je door muren heen kunt kijken. Je komt ook meer te weten over de unieke online* spelstanden waarin spelers zelf aanvalspatronen kunnen creëren en op het internet kunnen uploaden, zodat andere spelers ze kunnen uitproberen. Daarnaast kun je lezen hoe je de amiibo van Fox en Falco in de game kunt gebruiken.**

    Ontdek hoe je de schattigste robotinvasie aller tijden kunt trotseren op onze vernieuwde spelpagina voor Star Fox Guard. Strikt verboden voor robotuig!

    Je kunt Star Fox Guard vanaf 22 april downloaden in de Nintendo eShop. Vanaf die dag is de Star Fox Zero First Print Edition ook beperkt verkrijgbaar. Daarin vind je een speldisk met Star Fox Zero, een speldisk met Star Fox Guard en een Premium SteelBook®.

    *Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Apart verkrijgbaar