• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo brengt begin 2016 drie nieuwe Nintendo 2DS-bundels, Pokkén Tournament en meer uit voor Pokémon-fans!


    13-01-2016

    CI16_2DS_PokemonRedBlueYellow_EUA.jpg

    12 januari 2016 – Pokémon-fans worden verwend in de eerste maanden van 2016! Nintendo maakt vandaag bekend dat er op 27 februari drie nieuwe Nintendo 2DS Special Edition-hardwarebundels met een Pokémon-thema worden uitgebracht in Europa. De Europese release van het 3D-vechtspel Pokkén Tournament voor de Wii U is aangekondigd voor de lente. Daarnaast worden er in februari twee nieuwe sets Pokémon-covers voor de New Nintendo 3DS uitgebracht, terwijl de verpakte versies van Pokémon Rumble World* en Pokémon Super Mystery Dungeon op respectievelijk 22 januari en 19 februari uitkomen voor de Nintendo 3DS-systemen.

    Als passend eerbetoon aan de begindagen van Pokémon bevatten de nieuwe Nintendo 2DS Special Edition-bundels een Nintendo 2DS-systeem in transparant rood, blauw of geel en een vooraf geïnstalleerde Virtual Console-versie van Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version of Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition, overeenkomstig met de kleur van het Nintendo 2DS-systeem. De Nintendo 2DS Special Edition-bundels zullen ongetwijfeld warme, nostalgische gevoelens oproepen, mede dankzij de speciale verpakking die lijkt op die van de originele Game Boy-spellen, een stickervel met vijftien stickers om het Nintendo 2DS-systeem mee te versieren, en een downloadcode voor een HOME-menu-thema.

    Ondertussen kunnen fans die een New Nintendo 3DS-systeem bezitten, uitkijken naar twee nieuwe coversets. De Pokémon Super Mystery Dungeon-set is voorzien van artwork uit de game die op 19 februari uikomt, en de andere set is versierd met klassieke Pokémon-artwork. De nieuwe Nintendo 2DS Special Edition-bundels, de Pokémon-covers en de Virtual Console-releases in de Nintendo eShop komen allemaal uit op 27 februari, op dezelfde dag dat de originele games in 1996 in Japan werden uitgebracht.

    Fans die de kracht van hun Pokémon wel eens in realtime willen uitproberen, kunnen dat deze lente doen in het 3D-vechtspel Pokkén Tournament voor de Wii U. Met tal van speelbare Pokémon, inclusief favorieten als Lucario en Blaziken, intuïtieve besturing en vele spectaculaire special moves, wekt Pokkén Tournament de kick van Pokémon-gevechten tot leven in een heel nieuw genre.

    Begin dit jaar wordt er ook een verpakte versie van Pokémon Rumble World* uitgebracht. Deze komt uit op 22 januari voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Dit spel verscheen oorspronkelijk in april 2015 als downloadbare game in de Nintendo eShop. De verpakte versie biedt de volledige Pokémon Rumble World-ervaring, inclusief diverse functies die speciaal voor deze verpakte versie van het spel zijn aangepast. Op 19 februari komt Pokémon Super Mystery Dungeon uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Dit definitieve Pokémon Mystery Dungeon-avontuur maakt indruk met 720 verschillende soorten Pokémon, willekeurig samengestelde kerkers voor bijna oneindig veel uitdagingen, en de kans om je team te versterken met enkele van de beroemdste legendarische en mythische Pokémon uit de serie. Spelers die de game in de Nintendo eShop aanschaffen vóór 17 maart, ontvangen een downloadcode voor een gratis thema voor het HOME-menu van de Nintendo 3DS met afbeeldingen van Charizard, Pikachu, Bulbasaur en vele andere Pokémon.

    *Pokémon Rumble World is verkrijgbaar als verpakte en als digitale versie, en als gratis versie waarin je content bij kunt kopen.


    Opmerking: je hebt 11 MB (90 blokken) vrije ruimte nodig om deze software op je systeem op te slaan.

    Bijgewerkte versie van Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version en Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition

    Let op: voor bezitters van een Nintendo 2DS-systeem waarop Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version of Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition al zijn voorgeïnstalleerd, is nu een bijgewerkte versie van de game beschikbaar in de Nintendo eShop.

    Je kunt de software bijwerken door verbinding te maken met het internet en naar de Nintendo eShop te gaan, vervolgens in het menu INSTELLINGEN EN MEER te kiezen en daarna BESCHIKBARE UPDATES.

    Mededeling over Pokémon Bank en de Nintendo 2DS Special Edition-hardwarebundels met voorgeïnstalleerde Virtual Console-versies van Pokémon-games

    Dit is belangrijke informatie van Nintendo voor een kleine groep Pokémon-fans. Deze informatie is van belang voor iedereen die:

    een Pokémon Bank-account heeft aangemaakt via een bestaand Nintendo-systeem;

    EN

    een Nintendo 2DS Special Edition-hardwarebundel koopt waarop Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version of Pokémon Yellow Version: Special Pikachu Edition is voorgeïnstalleerd;

    EN

    Pokémon vanuit die games wil overdragen naar zijn of haar Pokémon Bank-account.

    Alle spelers die tot deze categorie behoren, moeten eerst een systeemoverdracht van hun huidige systeem naar het Nintendo 2DS Special Edition-systeem uitvoeren, voordat ze de game opstarten of een nieuwe Nintendo Network ID koppelen. Onder Gegevensoverdracht wordt precies uitgelegd hoe je de overdracht kunt uitvoeren.

    Meer informatie:

    Nintendo op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiU

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope