• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De E3 gemist? Lees de samenvatting van al het Nintendo-nieuws!


    18-07-2016

    SI_WiiU_TheLegendOfZeldaBreathOfTheWild_B.jpg

    Op de E3 van 2016 heeft Nintendo verschillende nieuwe games voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen gepresenteerd. Als je onze presentaties hebt gemist, dan ben je hier aan het juiste adres. Hier zie je wat Nintendo in 2016 heeft laten zien op de E3.

    In het kort

    Dit jaar lag de nadruk op The Legend of Zelda: Breath of the Wild, dat in 2017 uitkomt voor de Wii U en het volgende systeem van Nintendo, dat de codenaam NX heeft. Op de stand van Nintendo op de E3 waanden bezoekers zich in Hyrule en konden ze de volgende game in de The Legend of Zelda-serie zelf uitproberen. De liveshow Nintendo Treehouse: Live at E3 stond op de eerste dag bijna geheel in het teken van deze game en Eiji Aonuma, de producer van de game, kwam geregeld aan het woord. Op dag één was er ook live gameplay uit Pokémon Sun en Pokémon Moon te zien. Heb jij al een Starter Pokémon gekozen?

    Op de tweede dag passeerden in Nintendo Treehouse: Live at E3 andere games de revue, waaronder het kleurrijke Paper Mario: Color Splash, Pokémon GO en andere gloednieuwe games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Fans konden kennismaken met de RPG Ever Oasis, het nieuwe deel in de Mario Party-serie en de puzzel-platformgame BOXBOXBOY!

    Op de E3-website van Nintendo of America vind je alle informatie over onze activiteiten op de E3 en kun je alle video's van Nintendo Treehouse: Live at E3 zien. Daarnaast kun je van iedere dag onze samenvatting lezen.

    E3-website van Nintendo of America

    Nintendo Treehouse: Live at E3

    Openingsbericht E3

    Samenvatting E3 dag één

    Samenvatting E3 dag twee

    Abonneer je op op
    YouTube

    Op avontuur in alle vrijheid

    Het adembenemende The Legend of Zelda: Breath of the Wild vormde het middelpunt van de show. Vrijheid is het sleutelwoord in deze game. Spelers kunnen op verkenning gaan in een reusachtige, uitgestrekte wereld. De game neemt afstand van een aantal traditionele elementen uit de serie. Zo moet je nu eten om je energie aan te vullen. Ook kun je torens, bomen en bergen beklimmen om de omgeving te observeren en een route uit te stippelen. Elk punt dat je kunt zien, kun je ook bereiken. Je moet wel het weer in de gaten houden, want veranderingen in temperatuur en neerslag hebben invloed op de omgeving. Je zult ook de strijd moeten aanbinden met talloze Bokoblins die op de loer liggen. Als je naar hen toe sluipt, kun je zelfs hun wapens stelen, waardoor ze je alleen nog met stenen kunnen bekogelen. Heeft er iemand zin in een potje honkbal?

    Abonneer je op op
    YouTube

    In The Legend of Zelda: Breath of the Wild kun je amiibo gebruiken. Met de Wolf-Link-amiibo kun je Wolf-Link als bondgenoot gebruiken. Hij zal vijanden aanvallen en op wilde dieren jagen. Als je de Cave of Shadows hebt uitgespeeld en opgeslagen gegevens overdraagt uit The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, dan blijft Wolf-Link misschien nog wat langer aan je zijde. Er worden ook enkele nieuwe amiibo uitgebracht die gebaseerd zijn op deze game: Link (boogschutter), Link (ruiter) en een Guardian, de eerste amiibo met bewegende onderdelen. Neem een kijkje.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kom meer te weten over The Legend of Zelda: Breath of the Wild:

    Spelpagina The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    Nieuws The Legend of Zelda: Breath of the Wild

    The Legend of Zelda: Breath of the Wild bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    Ga mee naar Alola!

    Ontdek de nieuwe generatie Pokémon in Pokémon Sun en Pokémon Moon, die op 23 november uitkomen voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Het nieuwe avontuur in Pokémon Sun en Pokémon Moon speelt zich af op de tropische eilanden in de Alola-regio. Die regio bestaat uit vier eilanden vol natuurschoon en een kunstmatig eiland. Op deze archipel tref je tal van Pokémon aan die je nog nooit eerder hebt gezien.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kom meer te weten over Pokémon Sun en Pokémon Moon:

    Website Pokémon Sun en Pokémon Moon

    Pokémon Sun en Pokémon Moon bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    Op avontuur in de woestijn

    In 2017 komt Ever Oasis uit: een gloednieuwe RPG van GREZZO voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Waag jezelf in de woestijn en breng een oase tot bloei. Werk samen met leden van andere stammen en neem het op tegen vijanden in real-time gevechten. Met de grondstoffen die je tegenkomt kun je nieuwe winkels en uitrustingen laten groeien, waarmee je sterkere vijanden kunt verslaan.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kom meer te weten over Ever Oasis:

    Spelpagina Ever Oasis

    Nieuws Ever Oasis

    Ever Oasis bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    De ultieme partygame!

    Je hoeft niet op je beurt te wachten in Mario Party Star Rush, dat op 7 oktober wordt uitgebracht voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! In de nieuwste Mario Party-game is iedereen tegelijk aan de beurt. Verken het spelbord met Toads met verschillende kleuren en zoek bondgenoten uit het Paddenstoelenrijk die je kunnen helpen in allerlei minigames.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Op 7 oktober worden er ook nieuwe amiibo in de Super Mario Collection uitgebracht: Wario, Rosalina en Donkey Kong zijn te zien in nieuwe poses en er komt een Boo-amiibo uit die licht geeft in het donker. Erg griezelig! Op 4 november wordt er een nieuwe amiibo van Diddy Kong uitgebracht, evenals een paar andere favorieten uit het Paddenstoelenrijk: Daisy en Waluigi!

    Kom meer te weten over Mario Party Star Rush:

    Spelpagina Mario Party Star Rush

    Nieuws Mario Party Star Rush

    Mario Party Star Rush bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    Een kleurrijk spektakel

    Er is iets niet pluis in Paper Mario: Color Splash! Probeer vanaf 7 oktober samen met Mario en zijn vrienden uit te zoeken wat er aan de hand is op Kleureneiland, dat geleidelijk zijn kleur verliest. Ga op avontuur in een flinterdunne wereld, raak voorwerpen met je verfhamer om ze weer van kleur te voorzien en ga op zoek naar verborgen schatten. Met gevechtskaarten kun je je vijanden belagen met allerlei spectaculaire aanvallen in deze doldwaze game!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Kom meer te weten over Paper Mario: Color Splash:

    Spelpagina Paper Mario: Color Splash

    Nieuws Paper Mario: Color Splash

    Paper Mario: Color Splash bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    Pokémon GO

    Reis heen en weer tussen de echte wereld en de virtuele wereld van de Pokémon met Pokémon GO voor de iPhone en Android-apparaten. Met Pokémon GO ontdek je Pokémon in een compleet nieuwe wereld, namelijk die van jezelf. Pokémon GO is gebaseerd op Niantics platform voor levensecht gamen en maakt gebruik van echte locaties om spelers aan te moedigen om in alle hoeken en gaten van de wereld op zoek te gaan naar Pokémon.

    Kom meer te weten over Pokémon GO:

    Spelpagina Pokémon GO

    Pokémon GO bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    Dat is nog niet alles!

    We hebben nog een aantal games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen laten zien. De puzzel-platformgame BOXBOXBOY! was te zien, evenals veelbelovende games als Monster Hunter Generations™, DRAGON QUEST VII: Fragments of the Forgotten Past en Rhythm Paradise Megamix!

    Kom meer te weten over deze spannende games:

    BOXBOXBOY! bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    Monster Hunter Generations™ bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    DRAGON QUEST VII: Fragments of The Forgotten Past bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    Rhythm Paradise Megamix bij Nintendo Treehouse: Live at E3

    Opmerking: Rhythm Paradise Megamix wordt in Noord-Amerika Rhythm Heaven Megamix genoemd.

    Nindies op de E3

    Ten slotte hebben we enkele Nindie-games besproken die in de komende maanden worden uitgebracht door ontwikkelaars met wie we samenwerken. Voor de Wii U waren Jotun: Valhalla Edition, Axiom Verge en Severed te zien en voor de Nintendo 3DS Runbow Pocket en Severed!

    Bekijk de video om meer te weten te komen:

    Abonneer je op op
    YouTube

    We hopen dat jullie ons E3-nieuws leuk vonden. Zoals je ziet, is er de komende maanden en daarna een heleboel om naar uit te kijken. We zullen regelmatig meer nieuws aankondigen over deze games om jullie op de hoogte te houden. Zo, nu gaan wij onze Wolf-Link-amiibo trainen...