• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe Pokémon bekendgemaakt voor Pokémon Sun en Pokémon Moon


    01-07-2016

    Londen, Verenigd Koninkrijk – 1 juli 2016 – The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe Pokémon aangekondigd die voorkomen in de met spanning verwachte games Pokémon Sun en Pokémon Moon, die exclusief beschikbaar zullen zijn voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Deze Pokémon uit de Alola Region verschijnen in de nieuwste generatie Pokémon-games die op 23 november in Europa worden uitgebracht.

    Bekijk de nieuwe trailer waarin je al deze geweldige Pokémon en de nieuwe gameplay in actie kunt zien:

    Abonneer je op op
    YouTube

    Dit zijn de Pokémon die aangekondigd zijn:

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_TapuKoko.jpg

    Naam: Tapu Koko

    Type: Electric/Fairy

    Tapu Koko is de beschermgod van Melemele Island, een van de eilanden in de Alola Region. De Ability van Tapu Koko is Electric Surge, een Ability die nog niet eerder is voorgekomen. De Electric Surge Ability vult de grond rondom de voeten van de Pokémon als deze verschijnt met elektriciteit, waardoor de kracht van de aanvallen van het type Electric van Pokémon op de grond toeneemt en wordt voorkomen dat Pokémon in slaap vallen.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Charjabug.jpg

    Naam: Charjabug

    Type: Bug/Electric

    Charjabug is de eerste evolutie van Grubbin, een nieuwe Pokémon uit de Alola Region die afgelopen maand is bekendgemaakt. Met de Battery Ability kan Charjabug de speciale aanvalskracht van bondgenoten vergroten.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Vikavolt.jpg

    Name: Vikavolt

    Type: Bug/Electric

    Vikavolt is de evolutie van Charjabug en zoeft als een fort door het bos waarbij hij zijn enorme kaken gebruikt om een elektriciteitsstraal te regelen die hij vanuit zijn mond kan afvuren.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Drampa.jpg

    Naam: Drampa

    Type: Normal/Dragon

    Drampa zijn draken die alleen in de bergen op een hoogte van 3300 meter boven zeeniveau leven. Met de Berserk Ability van Drampa stijgt de Special Attack-statistiek van deze Pokémon als zijn HP onder de helft zakt.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Bruxishi.jpg

    Naam: Bruxish

    Type: Water/Psychic

    Bruxish straalt een sterke psychische kracht uit vanuit een uitsteeksel op zijn hoofd terwijl hij luid met zijn tanden knarst. Sommige Bruxish bezitten de nieuwe Dazzling Ability die verhindert dat tegenstanders hun prioriteitsaanvallen gebruiken waarmee ze doorgaans het eerste aanvallen.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Cutiefly.jpg

    Naam: Cutiefly

    Type: Bug/Fairy

    Cutiefly kunnen de aura's detecteren van levende dingen zoals mensen, Pokémon en planten. Ze zoeken bloemen uit op kleur en helderheid van hun aura's en vervolgens verzamelen ze de nectar en stuifmeel.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Togedemaru.jpg

    Naam: Togedemaru

    Type: Electric/Steel

    Togedemaru is een nogal propperige Pokémon die elektriciteit verzamelt en opslaat. De lange naald die op zijn achterhoofd groeit, fungeert als een bliksemafleider om elektriciteit aan te trekken.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Rockruff.jpg

    Naam:  Rockruff

    Type:  Rock

    Rockruff heeft een uitstekende reukzin en als hij eenmaal een geur heeft geroken, vergeet hij die nooit meer. Er doen verhalen de ronde dat er Pokémon zijn die van hun Trainers gescheiden raken, en aan de hand van zeer zwakke geurvlagen na dagen nog de weg terug weten te vinden.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Komala.jpg

    Naam: Komala

    Type: Normal

    Niemand heeft een Komala ooit wakker gezien. Hij eet, reist en vecht zelfs terwijl hij nog vast slaapt. Volgens ouderen kan zijn speeksel als medicijn worden gebruikt door zieken of mensen die aan slapeloosheid lijden. Komala bezit de Comatose Ability waardoor hij permanent doezelt en geen andere toestand kan aannemen.

    Voor het eerst zullen er nieuwe vormen van de Legendarische Pokémon Zygarde verschijnen in Pokémon Sun en Pokémon Moon. Zygarde bestaat uit talloze celachtige componenten en zijn verschijning verandert afhankelijk van het aantal componenten dat hij heeft verzameld.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Zygarde50Percent.jpg

    Naam: Zygarde 50% Forme

    Type: Dragon/Ground

    Zygarde gelooft dat het zijn taak is om het ecosysteem te beschermen en hij bewaakt het Pokémon-ecosysteem om ervoor te zorgen dat het niet verstoord raakt. Alhoewel zijn kracht overweldigend is, bevat deze vorm slechts 50% van Zygardes cellen. Een Zygarde 10% of Zygarde 50% met de Power Construct Ability is in staat om zijn complete Forme aan te nemen tijdens een gevecht als zijn HP onder de helft zakt.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Zygarde10Percent.jpg

    Naam: Zygarde 10% Forme

    Type: Dragon/Ground

    Als zich een noodsituatie voordoet, kan deze vorm actie ondernemen onafhankelijk van de 50% Forme van Zygarde dat het grootste deel van zijn lichaam omvat. Thousand Arrows is een speciale aanval die alleen Zygarde kan leren. Het is een aanval van het type Ground die ook schade kan toebrengen aan Flying-types en aan Pokémon met de Levitate Ability. Nadat ze door dit type aanval zijn geraakt, blijven Flying-types en Pokémon met de Levitate Ability schade oplopen van andere Ground-type aanvallen die achtereenvolgens worden toegepast. Thousand Waves is ook een aanval die alleen Zygarde kan leren. Met deze aanval wordt het een tegenstander onmogelijk gemaakt om te vluchten of zich in het gevecht te laten vervangen.

    CI7_3DS_PokemonSunMoon_Zygarde100Percent.jpg

    Naam: Zygarde Complete Forme

    Type: Dragon/Ground

    De volmaakte vorm van Zygarde is geheel gericht op het gevecht. Hierdoor kan Zygarde in de strijd zijn volledige kracht inzetten en zijn taak vervullen om het Pokémon-ecosysteem te beschermen. Core Enforcer is een aanval die alleen Zygarde kan leren. Hiermee kan hij de Abilities van tegenstanders uitschakelen die al een aanval hebben uitgevoerd tijdens dezelfde beurt waarin hij wordt gebruikt.


    Ga voor meer informatie naar www.Pokemon.nl/SunMoon