• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Monster Hunter™ Generations


    15-07-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Beleef de wildste jacht tot nu toe in Monster Hunter™ Generations, dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Deze actie-RPG speelt zich af in een uitgestrekte wereld, waarin je jager krachtige, nieuwe vaardigheden kan leren, voordat je de strijd aanbindt met een horde woeste monsters! Snuif het avontuur op op onze pagina voor Monster Hunter™ Generations.

    In Monster Hunter™ Generations kunnen ervaren jagers meteen de wildernis in trekken, terwijl nieuwkomers de kneepjes van het vak op hun eigen tempo kunnen ontdekken. Verschillende dorpen worden belaagd door vier monsters die bekendstaan als The Fated Four. Voltooi uitdagende missies en smeed je jachttrofeeën om tot nieuwe wapens en uitrustingen. Treed vervolgens in het krijt tegen nog grotere en nog bloeddorstigere wezens. Naast The Fated Four vind je in de game talloze populaire monsters uit eerdere delen van de Monster Hunter-serie, evenals dorpen waar je misschien al eens bent geweest.

    CI7_3DS_MonsterHunterGenerations_ArtAttack.gif

    Slijp je wapens, kies een van de vier Hunting Styles en beslis welke Hunter Arts je in de strijd gebruikt. Met Hunting Styles kun je je strategische mogelijkheden uitbreiden. Met Aerial Style kun je je prooi bijvoorbeeld vanuit de lucht belagen en met Adept Style kun je aanvallen ontwijken als geen ander. Hunter Arts stellen je daarentegen in staat om reusachtige monsters te ontwijken of de genadeslag te geven.

    De game bevat een volledig nieuw element: in de Prowler-stand kun je als Felyne vechten en op verkenning gaan. Prowlers hebben een ongekend uithoudingsvermogen, het zijn geboren verzamelaars en ze hebben een voorraad eikels waarmee ze hun energie kunnen aanvullen. Zo kunnen ze zich binnen de kortste keren weer in de strijd storten, nadat ze zijn flauwgevallen. Tussen missies door kun je wisselen tussen je jager en je Prowler, zodat je je avontuur met een van beide personages kunt voortzetten. De Prowler-stand biedt beginnelingen de kans om vertrouwd te raken met de jacht en ervaren jagers om het avontuur op een nieuwe manier te beleven!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Je kunt monsters in je eentje te lijf gaan of samenwerken met andere jagers in de lokale of online* multiplayerstand. Maximaal vier spelers kunnen hun prooi samen opsporen en naar de eeuwige jachtvelden sturen. Je kunt groepen vormen met verschillende jagers en Prowlers. Zoek het team dat het beste bij je past en ga op jacht!

    Vanaf vandaag is een gratis, downloadbaar Starter Pack in de game verkrijgbaar. Dit pakket bevat potions, valstrikken en andere handige voorwerpen waarmee spelers meteen het avontuur in kunnen duiken. Na dit Starter Pack zal Capcom de game verder ondersteunen met gratis downloadbare missies en content. Deze wordt elke eerste vrijdag van de maand uitgebracht, tot het eind van het jaar. De pakketten met aanvullende content bevatten nieuwe uitdagingen en speciale kostuums en wapens waarmee spelers hun jagers en Felynes kunnen aankleden als personages uit populaire series als Fire Emblem, The Legend of Zelda en Okami.

    CI_3DS_MonsterHunterGenerations_Demo_nlNL.jpg

    Je kunt verschillende Hunting Styles, Hunter Arts en de Prowler-stand uitproberen in een gratis demo* van Monster Hunter™ Generations, die je kunt downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo 3DS of via de officiële website van Nintendo. Als je de demo in de Nintendo eShop wilt downloaden via onze website, ga dan naar onze pagina voor Monster Hunter™ Generations en log in met je Nintendo-account en Nintendo Network ID om met downloaden te beginnen.** Zorg ervoor dat de meest recente systeemupdate is uitgevoerd op je Nintendo 3DS en dat je systeem is verbonden met het internet. Verder moet je de functie voor automatisch downloaden inschakelen en ervoor zorgen dat er genoeg ruimte vrij is op je systeem om het downloaden te voltooien.

    De pers is in ieder geval onder de indruk van de spectaculaire, nieuwe Hunting Styles, Hunter Arts en Prowler-stand in Monster Hunter™ Generations:

    • "Het ultieme cadeau voor alle Monster Hunter-fans!" – n1ntendo.nl
    • "Een eerbetoon aan Monster Hunter-fans" – IGN Benelux
    • "Verbetert de klassieke Monster Hunter-formule" – XGN.nl

    Als je wilt zien hoe de game werkt, kijk dan vandaag vanaf 17:30 uur naar de livestream van het Monster Hunter™ Generations-communityteam op het Europese Monster Hunter Twitch-kanaal.

    Sla de handen ineen met andere jagers om reusachtige monsters te verslaan, exclusief op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Je komt meer te weten op onze spelpagina voor Monster Hunter™ Generations. Er is nooit een beter moment geweest om op jacht te gaan!

    CI7_Nintendo3DS_Themes_MonsterHunterGenerationsTheFatedFour.jpg

    Als je Monster Hunter™ Generations vóór 31 december 2016, 23:59 uur koopt in de Nintendo eShop, dan krijg je als bonus het thema 'Monster Hunter Generations The Fated Four' voor je HOME-menu.***

    Monster Hunter™ Generations is verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Daarnaast is er een New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition verkrijgbaar.**** Die bundel bestaat uit een vuurrode New Nintendo 3DS XL en een microSD-kaart van 4 GB waarop Monster Hunter™ Generations is geïnstalleerd.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    **Je Nintendo-account moet aan je Nintendo Network ID zijn gekoppeld.

    ***De downloadcode voor het thema 'Monster Hunter Generations The Fated Four' is na aankoop te zien op het scherm en op het transactiebewijs. Je kunt de downloadcode voor het thema gebruiken tot 23:59 uur op 6 januari 2017.

    ****In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.