• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bekijk de nieuwste info over Paper Mario: Color Splash voor de Wii U!


    27-06-2016

    Paper Mario: Color Splash voor de Wii U was te zien tijdens de Nintendo Treehouse: Live vanaf de E3!*

    Dit is de nieuwste game in de Paper Mario-serie, waarin Mario en de wereld om hem heen helemaal uit papier bestaan! Hier zie je wat er tijdens de uitzending van Nintendo Treehouse: Live is aangekondigd.

    *E3: Electronic Entertainment Expo, of E3, is een vakbeurs voor videogames die jaarlijks in het Amerikaanse Los Angeles plaatsvindt. De E3 van dit jaar liep van 14 juni tot 16 juni 2016. Ga voor meer informatie over de E3 van dit jaar naar http://e3.nintendo.com.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Zoek uit waarom Toads hun kleuren verliezen!

    In deze game begint Mario's avontuur onder geheimzinnige omstandigheden. De besnorde loodgieter moet erachter komen waarom de Toads hun kleur hebben verloren.

    Mario en zijn vrienden vertrekken naar Kleureneiland, waar alle kleuren verbleken. Daar komen ze Toon tegen, een levend verfblik dat de helden op hun reis zal vergezellen.

    Samen moeten Mario en Toon de verloren verfsterren opsporen en uitzoeken waarom de kleuren verdwijnen.

    Vechten en puzzels oplossen in de Blauwbaai

    Het eerste wat tijdens de uitzending van Nintendo Treehouse: Live vanaf de E3 is getoond, is de Blauwbaai. Op dat strand, dat net als de rest van de wereld van papier is gemaakt, vieren de Toads hun Zeefeest.

    Hoewel de wereld uit papier bestaat, zijn de levels vormgegeven in 3D. De game zit ook boordevol verborgen geheimen. Als je een kijkje neemt achter de schaduwen, dan vind je misschien wel beloningen die aan het zicht onttrokken zijn.

    Vechten doe je met kaarten. Het is belangrijk dat je op het juiste moment de juiste gevechtskaart speelt!

    Met een sprongkaart kun je Koopa Troopa's met een schild wegschoppen. Als er een groepje vijanden bij elkaar staat, kun je ze er met een hamerkaart van langs geven.

    Verder kun je dit keer ook vijandkaarten gebruiken om Bowsers troepen te laten meevechten aan de kant van Mario.

    In de game vind je ook speciale moves. Als je de knoppen op de Wii U GamePad tijdens een gevecht op het juiste moment indrukt, kun je die aanvallen activeren. Als je daarin slaagt, breng je je vijanden extra veel schade toe of kun je vijandelijke aanvallen afweren.

    Kijk! Er gebeurt iets bijzonders op het Zeefeest.

    Een van deze Toads heeft de sleutel waarmee Mario verder kan komen. Het valt niet mee om te zien welke Toad hem heeft!

    In de video kun je ook een paar puzzels zien. Verf kun je niet alleen gebruiken om lege plekken in te kleuren, maar ook voor talloze andere doeleinden!

    Eindbaasgevechten en dingkaarten

    In de Scharlaken Toren wacht een eindbaas op je, maar de trap is kapot! Je kunt niet verder... tenzij je de schaar in de game zet.

    Als je de knipfunctie gebruikt, verandert het beeld in één groot vel papier. Als je stukken langs de lijntjes uitknipt, kan Mario de andere dimensie aan de achterkant van het papier betreden.

    Morton, een van Bowsers handlangers, bewaakt de Scharlaken Toren. Hij is bewapend met een Vuurhamer.

    Tijdens gevechten tegen eindbazen moet je gebruikmaken van dingkaarten. Daarmee kun je een aantal krachtige aanvallen na elkaar uitvoeren.

    De juiste kaarten op het juiste moment inzetten vormt de sleutel tot succes in eindbaasgevechten!

    Met de dingkaart met de brandblusser kun je de vlammen van Mortons vuurhamer doven, waardoor het een ongevaarlijk stuk hout wordt.

    Dingkaarten zijn erg krachtig en je kunt ze verzamelen door driedimensionale voorwerpen uit te wringen.

    Je kunt bijvoorbeeld een gelukskat uitwringen om hem te veranderen in een dingkaart. Als je die kaart gebruikt, verschijnt er een reusachtige gelukskat temidden van een spectaculaire animatie, die de vloer aanveegt met je vijanden.

    Mario vindt in de loop van het avontuur allerlei andere dingkaarten. We zijn benieuwd naar de oogverblindende aanvallen die je met deze kaarten kunt uitvoeren!

    Op 7 oktober wordt Paper Mario: Color Splash uitgebracht: een game boordevol puzzels op basis van verf en papier, gevechten waarin je je kaarten slim moet spelen, dingkaarten en spectaculaire aanvallen!

    Kijk ook eens naar deze nieuwe trailer!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Let op: alle content, media en ontwerpen zijn gebaseerd op software zoals deze werd gedemonstreerd op de Electronic Entertainment Expo in juni 2016. Blijf op de hoogte via onze spelpagina voor Paper Mario: Color Splash.