• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bevrijd Planet Popstar van een robotleger - Kirby: Planet Robobot komt vrijdag uit voor de Nintendo 3DS


    07-06-2016

    7 juni 2016 – Wanneer Planet Popstar wordt gemechaniseerd door kwaadaardige krachten, moet Kirby een einde maken aan hun snode plannen in Kirby: Planet Robobot, dat aanstaande vrijdag exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht. Dit keer gebruikt Kirby een Robobot-pantser dat net als hijzelf vaardigheden van vijanden kan kopiëren, zodat hij hun krachten tegen ze kan gebruiken. Zal het hem daarmee lukken de planeet te redden?

    CI7_3DS_KirbyPlanetRobobot_06.jpg

    Met zijn nieuwe Robobot-pantser kan Kirby Planet Popstar op heel nieuwe manieren verkennen, bijvoorbeeld door delen uit de omgeving te verwijderen, nieuwe gebieden te openen of met zijn handige Wrench geheimen te onthullen. De Robobot kan vijanden scannen om hun vaardigheden te kopiëren, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Wanneer Kirby met zijn pantser een vijand met de Jet-vaardigheid heeft gescand, begint bijvoorbeeld de Jet Mode, waarna hij in shoot-‘em-up-stijl door het beeld vliegt. Als hij de Wheel-vaardigheid heeft gescand, verandert Kirby’s Robobot-pantser in een auto die zowel over de voorgrond als de achtergrond kan racen.

    Kirby kan zelf ook gebruikmaken van nieuwe kopieervaardigheden, waaronder een aantal dat spelers van de Super Smash Bros.-serie bekend zal voorkomen. Wanneer Kirby bepaalde vijanden heeft opgeslokt kan hij bijvoorbeeld als Doctor Kirby met pillen en clipboards gooien, terwijl de ESP-vaardigheid zijn paranormale vermogens ontketent. Het is mogelijk om één keer per level een bepaalde kopieervaardigheid te ontvangen door een van de momenteel verkrijgbare amiibo (apart verkrijgbaar) te gebruiken.* Vaak krijgt Kirby dan een vaardigheid die is gebaseerd op de gebruikte amiibo. Wanneer je bijvoorbeeld de Kirby-amiibo gebruikt uit de Super Smash Bros. Collection verandert onze roze held in Smash Bros. Kirby, met alle aanvallen die hem tot zo’n formidabele vechter maken.

    Abonneer je op op
    YouTube
    CI16_3DS_KirbyPlanetRobobot_amiibo.jpg

    Tegelijk met Kirby: Planet Robobot verschijnt in winkels ook de Kirby Collection, die bestaat uit amiibo van Kirby, Waddle Dee, King Dedede en Meta Knight. Bij gebruik van de laatste drie amiibo krijgt Kirby een unieke vaardigheid en een nieuw kostuum, gebaseerd op het gescande personage. De nieuwe Kirby-amiibo geeft onze held de UFO-vaardigheid waarmee hij eindeloos kan vliegen en laserstralen kan afvuren. Fans kunnen ook kiezen voor de Kirby: Planet Robobot-amiibo-bundel, met daarin een exemplaar van het spel en een Kirby-amiibo uit de nieuwe Kirby Collection.

    Op 10 juni komt het mechanische spektakel van Kirby: Planet Robobot uit voor de Nintendo 3DS-systemen. Op dezelfde dag worden de amiibo van Kirby, Waddle Dee, King Dedede en Meta Knight uitgebracht, en komt er een bundel uit met een exemplaar van de game en een Kirby-amiibo uit de nieuwe Kirby Collection.

    *Je kunt amiibo gebruiken met de NFC-functie op de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL, of met de NFC-lezer/-schrijver (apart verkrijgbaar) op de andere Nintendo 3DS-systemen.

    Meer informatie:

    Nintendo Nederland op Twitch http://www.twitch.tv/nintendonederland

    Nintendo of Europe op Twitch http://www.twitch.tv/team/nintendo

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl

    Nintendo of Europe op Instagram https://instagram.com/nintendoeurope