• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ga op jacht in de Monster Hunter™ Generations Demo!


    16-06-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Jagers van alle generaties zijn welkom in Monster Hunter™ Generations, dat op 15 juli exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht. Neem een voorproefje van de actie in de gratis Monster Hunter™ Generations Demo, die gebruikers met een Nintendo-account* kunnen downloaden in de Nintendo eShop via de officiële Nintendo-website!

    In de Monster Hunter™ Generations Demo kun je je prooi in je eentje opsporen of lokaal of online op jacht gaan met maximaal drie andere spelers om samen monsters af te slachten!

    Ga naar onze spelpagina voor Monster Hunter™ Generations en log in met je Nintendo-account en je Nintendo Network ID om de demo te downloaden.** Zorg dat op je Nintendo 3DS de nieuwste systeemupdate is uitgevoerd en dat je systeem met het internet is verbonden. Ook moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld en moet er voldoende ruimte beschikbaar zijn op je systeem om het downloaden te voltooien.

    Als je nog geen Nintendo-account hebt, maar als je de demo toch wilt downloaden, dan kun je gemakkelijk een account aanmaken! Ga naar https://accounts.nintendo.com om je aan te melden.

    Vanaf 30 juni is de Monster Hunter™ Generations Demo op normale wijze verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    Download de gratis demo en kom meer te weten over het bloedstollende avontuur dat je te wachten staat op onze vernieuwde spelpagina voor Monster Hunter™ Generations.

    Monster Hunter Generations is vanaf 15 juli verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Vanaf de release is ook de New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Generations Edition verkrijgbaar.***

    *Hiervoor moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

    **Je Nintendo-account moet aan je Nintendo Network ID zijn gekoppeld.

    ***In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.