• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Maak tal van originele bureaubladachtergronden met Super Mario Wallpaper Maker, dat nu beschikbaar is!


    20-06-2016

    Belangrijke informatie: de Super Mario Wallpaper Maker-site is sinds 4 november 2016 niet meer beschikbaar. Je kunt weliswaar niet langer je eigen bureaubladachtergronden maken, maar je kunt nog steeds allerlei kant-en-klare achtergronden downloaden op onze officiële website voor Super Mario Maker voor de Wii U!

    Maak je eigen achtergrond voor je pc of smartphone met Super Mario Wallpaper Maker, dat nu verkrijgbaar is! Gebruik intuïtieve en gemakkelijk te gebruiken tools, net als in Super Mario Maker voor de Wii U, om taferelen uit het Paddenstoelenrijk te tekenen.

    In Super Mario Maker is het hartstikke eenvoudig om je eigen Mario-level te maken. Spelers kunnen bekende elementen op verrassende manieren met elkaar combineren om unieke Super Mario-levels te bouwen. Het concept achter deze succesvolle Wii U-game is nu verder uitgewerkt met Super Mario Wallpaper Maker!

    Ga naar de Super Mario Wallpaper Maker-website, kies de juiste afmetingen van je desktop of smartphone en ga aan de slag. Je kunt moeiteloos wisselen tussen vier grafische stijlen die gebaseerd zijn op de favoriete serie van Nintendo, van de oorspronkelijke Super Mario Bros.-game tot New Super Mario Bros. U. Er zijn zes verschillende levelthema's en talloze iconische vijanden, obstakels en items waarmee je je creaties kunt opvrolijken! Zodra je klaar bent, kun je de afbeelding opslaan op je pc of smartphone om je bureaublad nieuw leven in te blazen met een beetje Mario-magie.

    Wees creatief en ontwerp bureaubladachtergronden met een klassieke Super Mario-sfeer in Super Mario Wallpaper Maker, dat nu beschikbaar is.