• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-sale: Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U


    15-06-2016

    In de Nintendo eShop kun je nieuwe spellen, applicaties en andere content direct naar je Wii U-systeem of je systeem uit de Nintendo 3DS-familie downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

    Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de titels die nu in de aanbieding zijn.

    Beleef een zomer vol Smash! Van 14 juni 2016, 19:00 uur tot 21 juni 2016, 23:59 uur krijg je in de Nintendo eShop 35% korting op Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Wii U!

    Als je een Nintendo-account hebt en als je jezelf hebt aangemeld voor onze promotiemails op het moment van aankoop, dan kun je nog eens 10% 'Voor jou!'-korting krijgen op de verlaagde prijs. In totaal is dat een korting van 41%!* Als je nog geen Nintendo-account hebt of als je ervoor hebt gekozen om geen promotie-e-mails te ontvangen, ga dan naar https://accounts.nintendo.com om jezelf aan te melden of om je instellingen aan te passen.

    Je kunt via de officiële website van Nintendo downloadversies van games kopen in de Nintendo eShop. Om downloadgames te kopen in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de game wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

    De hier vermelde prijzen worden in de Nintendo eShop gebruikt en zijn inclusief btw.

    Ga naar de Nintendo eShop voor de meest actuele prijsinformatie.

    *Je Nintendo-account moet gekoppeld zijn aan je Nintendo Network ID. Alleen Nintendo-accounts waarmee gebruikers zich vóór 21 juni 2016 om 21:59 uur hebben geabonneerd op promotiemails komen in aanmerking. De 'Voor jou!'-prijs zal automatisch worden weergegeven, niet meer dan drie uur nadat je aan alle voorwaarden hebt voldaan. Hiervoor moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Ga voor meer informatie over het aanmaken van een Nintendo-account naar https://accounts.nintendo.com/register.


    Ontdek hoe je op een systeem uit de Nintendo 3DS-familie spellen kunt kopen in de Nintendo eShop

    Ontdek hoe je op een Wii U spellen kunt kopen in de Nintendo eShop

    Lees meer over het gebruik van Nintendo Network ID's op de Nintendo 3DS

    Lees hoe je met je Nintendo 3DS verbinding maakt met het internet

    Lees hoe je met je Wii U verbinding maakt met het internet

    Kijk op onze Nintendo eShop-site voor nog meer geweldige downloadbare content